0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
το λεει στην προκήρυξη" 04/11/2015 έως 06/11/2015 και κατά τις ώρες που θα ορίζονται με ανακοίνωση από τα κατά τόπους ΔΙΕΚ- ΔΣΕΚ "σε 3 μέρες τι θα προλάβουν να ελέγξουν? χλωμό το βλέπω.
Οι αξιολογητές έχουν αυτή την πιστοποίηση;
Πάντως είναι κρίμα γιατί είναι μεγάλη επιμόρφωση και δεν είναι άσχετη με τη διδακτική.
εμένα έχει πρόβλημα με το αφμ μου και δεν με αφηνει να προχωρήσω στην υποβολή αίτησης. Μάλλον κάποιο τεχνικό πρόβλημα υπάρχει αν και από ότι βλέπω οι περισσότεροι δεν έχουν πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να επικοινωνήσω με κανεναν στο ινεδιβιμ.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2131314540, 2131314541, 2131314543 Θα μιλήσεις με τεχνικό, θα του πεις το ΑΦΜ σου και θα σου πει το όνομα χρήστη σου και θα σου στείλει στο μειλ που έχεις δηλώσει καινούριο κωδικό για να μπεις στο σύστημα. Οι γραμμές λειτουργούν κανονικά και σε εξυπηρετούν κατευθείαν.
Καλημέρα και χρόνια πολλά για την ημέρα.Συγγνώμη αν η ερώτηση μου εχει ξαναγίνει αλλά επειδή τα κάνω τα χαρτια μου για πρώτη φορά ήθελα να ρωτήσω το εξής:Στη Δευτεροβάθμια αθροίζεις τις συνολικές ωρες που έχεις όλα τα ετη που δούλεψες και το διαιρεις με το 650 που είναι το ενα έτος ώστε να βρεις κατα προσεγγιση τα έτη που δούλεψες;το ίδιο ισχυει και για την Τριτοβάθμια;Αθροιζεις και διαιρεις με το 210;
Στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ επιτρέπεται να κάνεις πολλές αιτήσεις αν διαθέτεις πάνω απο ένα πτυχίο; Στα Δημόσια ΙΕΚ γιατί δεν προβλέπεται αυτό;
Στις 27/10 οι Εκπαιδευτές των ΣΔΕ έκαναν μια σημαντική καταγγελία (είναι αναρτημένη στο διαδίκτυο)ζητώντας ουσιαστικά την αναθεώρηση της μοριοδότησης, γιατί δημιουργεί καθεστώς διακριτής μεταχείρισης σε βάρος Εκπαιδευτών που υπηρετούν χρόνια στην Εκπαίδευση.Ζητήματα που θίξαμε κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο σάιτ όπως *τον ΕΟΠΠΕΠ (με εξετάσεις εν μέσω θέρους και συνήθως χρονικά ακαθόριστες ),*την προτεραιότητα των πιστοποιημένων(που δεν αποτελεί κριτήριο για τους αποσπασμένους)*το εισπρακτικό καθεστώς των 120 (30.000 αιτήσεις προς πιστοποίηση είναι σε αναμονή)τη στιγμή που παραμένουμε απλήρωτοι, αποτελούν κοινό αντίλογο και για τους Εκπαιδευτές των ΔΙΕΚ , θίγουν τους εργασιακούς όρους των εκπαιδευτικών που εργάζονται ,δημιουργούν καθεστώς αποκλεισμών από την εργασία ανθρώπων με προσόντα και εμπορευματοποιούν τον χώρο της Εκπαίδευσης.Όπως διορθώθηκε η προκήρυξη μέχρι τώρα στα σημεία τους λάθους της ,οφείλουν να την διορθώσουν και σε όλα τα παραπάνω σημεία που είναι κοινά τόσο για τους καθηγητές ΣΔΕ όσο και των ΔΙΕΚ.