0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πρόκειται για σχέδιο νόμου. Δε έχει ακόμη ψηφιστεί. Δεν αλλάζει τίποτε στην προκήρυξη.Ουσιαστικά, ακόμη και να ψηφιστεί άμεσα, εγώ αντιλαμβάνομαι ότι από το 2017 θα πρέπει απαραίτητα να έχει κάποιος την πιστοποίηση για να εργαστεί στην εκπαίδευση ενηλίκων. Μέχρι τότε θα δουλεύουν με απόλυτη προτεραιότητα οι πιστοποιημένοι και όταν δεν επαρκούν οι εκπαιδευτές θα προσλαμβάνονται και οι μη πιστοποιημένοι.
Αν ισχύουν όσα λες, όσο εμείς καθόμαστε ήσυχοι- ήσυχοι στο σπιτάκι μας, άλλοι μηχανορραφούν εις βάρος μας. Θα καλέσω αργότερα το ινεδιβιμ να ρωτήσω...
Αν πιάσεις γραμμή ενημέρωσέ μας.Πάντως το ήσυχοι-ήσυχοι δεν ισχύει. Όλοι μαζεύτηκαν να πληρώσουν ΕΝΦΙΑ χτες και σήμερα στις τράπεζες. Έτσι, στηρίξτε την κυβέρνηση μην πέσει... Ας μην πλήρωνε κανείς τους 2 πρώτους μήνες να δεις αν έπεφτε το Γενάρη ο κωλοτούμπας!
Στο ΙΚΑ της περιοχής μου ζήτησα βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα για τη διάρκεια της ασφάλισης και μου έδωσαν απλώς τα ένσημά μου, γιατί σχετική βεβαίωση εδιναν μόνο για ΑΣΕΠ. Με καλύπτει άραγε ή χρειάζεται να κάνω και υπεύθυνη δήλωση που να δηλωνω τους εργοδότες;