0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η Ελλάδα πριν 10 χρόνια ήταν άλλη και στα Διεκ δεν πήγαινε κανένας να διδάξει γιατί πληρωνόταν κάθε τριετία.Υπήρχαν δουλειές και ευκαιρίες για το νέο κόσμο.Τώρα τα πράγματα άλλαξαν .Δεν αποτελείς εσύ το κέντρο του κόσμου και προσπάθησε να βλέπεις σφαιρικά την κατάσταση και όχι λίγα μέτρα πέρα από τη μύτη σου για να συννεοηθούμε.
Και για να μην κοροιδευόμαστε μεταξύ μας τους καλά επαγγελματικά καταρτισμένους συνήθως δεν τους βρίσκεις στα ΔΙΕΚ.
ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ !!!
Μέχρι τώρα δήλωσα με πολλούς τρόπους την αντίθεση μου για την πιστοποίηση και έγραψα ότι δεν πρέπει να προηγείται στους καταλόγους των ωρομισθιών .Εκείνο όμως που περισσότερο θεωρώ ότι θα πρέπει να ισχύσει στους πίνακες των ωρομισθίων είναι πριν από κάθε ένα από εμάς πιστοποιημένο ή μη, πολυπτυχιούχο και πολυσεμιναριούχο ,πρέπει να δοθεί προβάδισμα στο άνεργο απόφοιτο που θέλει να δουλέψει στην Εκπαίδευση.Αυτό προς γνώση και συμμόρφωση όσων θέλουν και ωρίτσες να προσπορίζονται και πολυάσχολοι να το παίζουν.Το πρωί στις δουλειές τους και το απόγευμα να προσθέτουν στον κουρβανά τους ,τη στιγμή που ο νέος πτυχιούχος κοιτάει τα ταβάνια στο σπίτι του από την απελπισία του .Επίσης για όλους εκείνους που η δουλίτσα και το βόλεμα στο Δημόσιο τους άφηνε πολύ χρόνο να τρέχουν όλη μέρα στα σεμινάρια και τις εκπαιδεύσεις ,αφού ούτως ή άλλως το Δημόσιο πληρώνει .Όχι μόνο μοριοδότηση στον άνεργο αλλά και ξεχωριστός κατάλογος. Ετσι λοιπόν αφήστε τα περί εξειδικεύσεων και πιστοποιήσεων που ένας άνεργος με δυσκολία αντέχει το κόστος .Δώστε τους την ευκαιρία να έχουν και αυτοί κάποια λίγα χρήματα ας είναι και αργοπορημένα και αφήστε κατά μέρος της εξυπνάδες του τύπου <Μου δίνουν και άλλες ώρες αλλά επειδή εργάζομαι ....δεν μπορώ>Μπορεί ο νόμος να δίνει ώρες στο Δημόσιο υπάλληλο ή το Ιδιωτικό αλλά ο κατάλογος με αυτούς, θα έπεται και μόνο αν δεν συμπληρωθεί από τα άνεργα νιάτα να χρησιμοποιηθεί.
Όταν πήγες στο θεωρητικό μέρος της πιστοποίησης τι διάβασες για την κατηγορία των άνεργων ,μήπως διάβασες ότι την περιθωριοποιούμε .Πως θα διδάξεις εσύ στους Ανέργους Ενήλικες αγαπητέ πιστοποιημένε rainb e.t.c όταν τους υποτιμάς και τους θέλεις εκτός. Όταν συγκρίνεις τη δική σου εποχή με τη σημερινή ,τότε μάλλον εσύ δεν έχεις καταλάβει ότι τα πράγματα άλλαξαν.
Δεν έχω γράψει ποτέ ότι επειδή πήρα την πιστοποίηση έγινα καθηγηταράς. Όλο αυτό τον καιρό άλλοι προτάσσουν τέτοια επιχειρήματα και όπως εσύ μειώνοντας όσους δώσαμε για πιστοποίηση. Γίναμε και νομπελίστες. Επίσης το εκεί που ήταν πριν.... αλλού όχι σε εμένα. Δεν με ξέρεις, δεν ξέρεις τι σπουδές έχω και τη προϋπηρεσία. Απλά μιας και το έθιξες το θέμα έχω πάρει την παιδαγωγική επάρκεια με τη λογική οτι θα με βοηθήσει όχι μόνο σε επίπεδο γνώσεων αλλά και στο θέμα των μοριοδοτησεων στις προκηρύξεις. Ναι είμαι ρεαλιστής και προσπαθώ να βελτιώνομαι για να μένω ανταγωνιστικός. Έτσι λοιπόν και τώρα έδωσα εοππεπ γιατί εκτός από το θέμα των γνώσεων έπρεπε να έχω το δικαίωμα σύμφωνα με το νόμο να μπορώ να συμμετέχω στις δομές που ήταν απαραίτητη. Εγώ μαζί σου να μην ισχύσει η πιστοποίηση αλλά να μην ισχύει το μεταπτυχιακό στην εκπαίδευση ενηλίκων γιατί το έχουν λίγοι, να μην ισχύει κανένα πτυχίο γιατί υπάρχει κόσμος που λόγω οικονομικών αδιεξόδων δεν μπόρεσε να τελειώσει τις σπουδές του και γενικά να μην ισχύει τίποτα και να μπαίνουν όπως γινόταν τόσα χρόνια οι περισσότεροι φυτευτοί από τα πολιτικά γραφεία.