0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπερα και απο μενα!να ρωτησω κατι, οποιος ξερει ας πει...σκεφτομαι να κανω τα χαρτια μου για τα ΔΙΕΚ ΑΤΤΙΚΗΣ αλλα ειμαι απο Κρητη, ειμαι 17.06 ειδικοτητα και εχω εμπειρια 1 χρονο σε ιεκεχω ασπαιτε, 2 γλωσσες αριστα, ecdl, και 260 ωρες επιμορφωσεις.εχω καμια τυχη η μπα? ευχαριστω εκ των προτερων!
Ο εκνευρισμός δυστυχώς δεν αφήνει κάποιον πριν να τρολάρει το οτιδήποτε σαν απάντηση,να κάνει τον κόπο να διαβάσει και να καταλάβει την άποψη του άλλου.Απλά γράφει ,οπότε κατανοητό να είναι εκτός θέματος.Όσο για σένα Κγιάννη που απαντάς με πάσα σε μένα μέσω του εκνευρισμένου, θα ήθελα να απαντήσεις στον συνάδελφο Μαρκο που ρωτάει ,αν θα θεωρείται πιστοποιήμενος γιατί είναι στο μητρώο(μάλλον ο άνθρωπος δεν πρόλαβε να πάρει πιστοποίηση αν και έσταξε και την ταρίφα).Κανονικά η προκήρυξη τον βάζει μαζί σου .Εσύ όμως μάλλον θα έχεις αντίρρηση?Παίξε μπάλα.
καλημέρα, Τελικά όσοι είμαστε εγγεγραμένοι στο παλιό εισαγωγικό μητρώο εκπαιδευτών ενηλίκων σύμφωνα με την προκήρυξη θεωρούμαστε πιστοποιημένοι;
Λογικά, η όποια ευρωπαϊκή υπόδειξη υπάρχει περί υποχρεωτικής επάρκειας, θα υπάρχει σε κάποιον σχετικό Κοινοτικό Κανονισμό της ΕΕ. (Σιγά μην την προωθούσαν οι δικοί μας...).Προσωπικά, κάνοντας ένα γρήγορο search στην κείμενη νομοθεσία [βλ. ν. 3879/10, υπ' αριθ. ΓΠ/20082 ΥΑ (ΦΕΚ
http://www.eoppep.gr/index.php/el/search-for/adult-educatorsΠληκτολόγησε το επίθετό σου εδώ με κεφαλαία γράμματα. Αν σε βγάζει είσαι πιστοποιημένος. Αν όχι δεν είσαι. Ακόμη σκούζουν οι απιστοποίητοι; Mα τί άλλο θέλουν, το χατίρι τους έκαναν! Μήπως θέλετε η προκήρυξη να γράφει και τα όνόματά σας;