0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ευχαριστώ πολύ ! επίσης, χρειάζεται να στείλω δικαιολογητικά για την αλλαγή του τόπου κατοικίας;
Μήπως γνωρίζετε αν οι εκπαιδευτές επιτρέπεται να διδάξουν σε μια μόνο από τις ειδικότητες του ΙΕΚ ; μου ζήτησαν να διαλέξω ειδικότητα αν και έχω αντικείμενο σε περισσότερες απο μια..
μπορούν να διδάξουν σε πολλές ειδικότητες όμως η ανάθεση του μαθήματος γίνεται βάση προσοντολογίου.
ξέχασα να δηλώσω την ανεργία... μπορώ να βάλω τη βεβαίωση ανεργίας κ μια υπεύθυνη δήλωση; θα το δεχτούν στον έλεγχο;
ΛΟΓΙΚΑ (όσο μπορούμε να μιλάμε για Λογική..) ΟΧΙ!..Άλλωστε , εάν θυμάμαι καλά , όταν καταχωρήσαμε τα στοιχεία μας στο λογαριασμό μας ΙΝΕΔΙ
Συνάδελφε MATOYLA , Πουθενά δεν υφίσταται περιορισμός ΜΙΑΣ ειδικότητας - τουλάχιστο όταν , τουλάχιστο τα ακαδημαϊκά σου προσόντα , εργασιακή εμπειρία , επιμορφώσεις καλύπτουν και άλλες... Προσωπικά , μου συνέβη , σε Δ.Ι.Ε.Κ. όπου πέραν του τυπικού μου Πτυχίου - Μεταπτυχιακού , να καταθέσω "ως εκ περισσού" και άλλο Πτυχίο , Καθηγητικής Σχολής και Αναλυτικές
Άρχισαν τα όργανα!Το μόνο παρήγορο είναι ότι πρόκειται, όπως το αντιλαμβάνομαι, για πρόσκληση και όχι για υποχρεωτική διάθεση των εκπαιδευτικών στα ι.ε.κ. Και θεωρώ ότι η διδασκαλία στα Ι.Ε.Κ. δεν είναι η καλύτερη συνθήκη για καθηγητές
(παρένθεση: παρότι οι αιτήσεις περατώθηκαν σήμερα 4 "μ.μ." , έως πριν λίγο τουλάχιστο , ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΕΝ έχουν αναρτηθεί από το ΙΝΕΔΙ
Καλημέρα συνάδελφοι! Να σας ρωτήσω τα μόρια που αποκτά κάποιος από τα δημόσια ιεκ υπολογίζονται για τον πίνακα των αναπληρωτών γενικής αγωγής;
Δε νομίζω οι προσωρινοί πίνακες να αναρτηθούν πριν την επόμενη εβδομάδα, καθώς αυτοί αναρτώνται μετά την κατάθεση και των έλεγχο των δικαιολογητικών. Ονομάζονται προσωρινοί καθώς μπορεί να καταθέσει ενστάσεις κάποιος έναντι αυτών, αν έχει κάποιο λόγο.Αν τώρα κάποιος ξέχασε να δηλώσει την ανεργία, χμμ, δύσκολο να του τη δεχθούν εκ των υστέρων. Αν εννοείς, αν μπορείς να διδάξεις σε περισσότερες από μία ειδικότητες - τμήματα στα ΙΕΚ, σαφώς και μπορείς, αρκεί να είναι σχετικά τα μαθήματα.Αν εννοείς αν μπορείς να προσληφθείς για να διδάξεις πχ. Οικονομικά και Ψυχολογία, επειδή μπορεί να έχεις δύο πτυχία, τότε όχι, δεν μπορείς