0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από το να ακούει εσένα το άσχετο ας διαβάσει το παρακάτωΚΕΦΑΛΑΙΟ VIIΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩNΆρθρο 39Η παράγραφος 2 του άρθρου 19 του ν. 3879/2010(Α΄ 163) όπως ισχύει, αντικαθίσταται ως εξής:«2. Από 1.9.2017 η πιστοποιηµένη εκπαιδευτική επάρ-κεια αποτελεί προϋπόθεση προκειµένου εκπαιδευτής ναµετάσχει σε χρηµατοδοτούµενο από δηµόσιους πόρουςπρόγραµµα της µη τυπικής εκπαίδευσης.»
Κάνα Link να το διασταυρώσουμε; να ξέρουμε ρε παιδιά τι γίνεται... (τσάμπα το 120άρι;;;
Ε αφού έδωσες και τη νομική ερμηνεία έχω πεισθεί ότι εκτός από άσχετο είσαι και νομικά αναλφάβητο.
Οχι φίλε εγώ δεν θα γίνω μέρος των ισοδυνάμων αυτές τι δύσκολες εποχές από επιλογή και επειδή η Αργατιά για μένα είναι μεγάλη λέξη. Μάθε από το Καβάφη λοιπόν .*-Χειμώνας έξω και η ζεστασιά καλοκαιριά στην κάμαρα μου. Ντρέπομαι για τη ζέστα μου και για την ανθρωπιά μου.Αυτό για να μη σηκώνεις σημαία εναντίον ανθρώπων που δε θα δουλέψουν, φέτος γιατί άλλοι δεν είχαν τα 120 ευρώ και εσύ τα είχες.Λίγη αυτοσυγκράτηση δεν βλάπτει.
την ΑΡΓΑΤΙΑ είπα όχι την εργατιά .Αν ακόμη δεν γνωρίζεις, να διαβάζεις απορώ τι λες στην τάξη.Σίγουρα θα πέφτει μεγάλο κάζο στην πλάτη σου.
Γιατί δε βλέπω το όνομά μου στα προσωρινά αποτελέσματα;