0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδή ενδιαφέρεσαι για τον πίνακα των μη και πως είναι ,έχω να σου πω ότι από τον κλάδο μου, δεν υπάρχει κανένας πιστοποιημένος.Και κάτι ακόμη εκτός των άλλων που είσαι μπερδεμένος είσαι και στο θέμα της πιστοποίησης.Δεν είναι επαγγελματική αλλά εκπαιδευτική πιστοποίηση.Ούτε διαβάζεις ,ούτε καταλαβαίνεις Ελληνικά.Ντροπιάζεις τους πιστοποιημένους.
http://applications.inedivim.gr/diek/default/apot_form?a=iek_2015#Eδώ για τα αποτελέσματα emmanouil2015...Δεν σε τρώω εγώ...εκτός αν θεωρείς ότι είμαστε κορόιδα όσοι πιστοποιηθήκαμε.....δεν είμαι συνάδελφος σου αν με θεωρείς κορόιδο...αλλά ας μην το συνεχίσουμε...εγώ το σταματώ είπαμε...Παραπάνω είναι το λινκ με τα προσωρινά αποτελέσματα...Καλή τύχη!!
A,ναι παπαπαστ ξέχασα ότι δεν καταλαβαίνεις ότι η επιτυχία στις εξετάσεις πιστοποίησης σου δίνει τη δυνατότητα να είσαι επαγγελματίας εκπαιδευτής ενηλίκων σε δομές της μη τυπικής εκπαίδευσης. Σου δίνει το δικαίωμα να εργάζεσαι δηλαδή....Δουλειά κάνουμε στις δομές αυτές....Το ξέχασες ή δεν έκανες δουλειά;Ξέχασα ότι το μόνο επάγγελμα που καταλαβαίνεις είναι το γλύψιμο στο διευθυντή σου. Προς το παρόν δεν υπάρχει πιστοποιημένος στον κλάδο σου. Αν υπάρξει θα τον θεωρήσεις κορόιδο που πήγε και πιστοποιήθηκε ή θα τρέξεις στο διευθυντή σου να τον παρακαλέσεις;Ωραία συμπεριφορά έχεις. Άσε με έμενα που δεν καταλαβαίνω Ελληνικά να ντροπιάζω τους πιστοποιημένους. Ψιτ παπαπαστ...να σε ενημερώσω ότι μια χαρά αγαπημένοι είμαστε οι πιστοποιημένοι. Και με τους μη πιστοποιημένους κανένα πρόβλημα...Με κάτι τέτοιους σαν εσένα έχουμε πρόβλημα....Με κάτι τέτοιους σαν εσένα που θέλουν να καταργηθεί η πιστοποίηση για να επικρατήσει το γλύψιμο...