0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
- Το γενικότερο θέμα των ΙΕΚ. Γιατί για παράδειγμα οι απόφοιτοι τους να μην κερδίζουν μερικές διδακτικές μονάδες, όπως στο εξωτερικό, και να μπορούν να εισαχθούν στο Γ' εξάμηνο αντίστοιχων ειδικοτήτων σε ΤΕΙ;
Καταλαβαίνω πως μερικοί σας έχουν πρίξει με τις φαντασιώσεις τους, ότι δεν θα ισχύσει η πιστοποίηση (θα ισχύσει), αλλά μερικοί πιστοποιημένοι μην πανηγυρίζετε ότι θα φάτε καλά και ότι και καλά προηγείστε και λαλαλαλα. Ισχύει αλλά, εκτός και εάν έχετε πληροφορίες ότι δεν πρόκειται να γίνουν άμεσα νέες εξετάσεις πιστοποίησης, σε ένα χρόνο πάλι κάτω από τους δεινοσαύρους θα βρεθείτε. Εδώ υπάρχουν διδακτορικά και μεταπτυχιακά 200 σελίδες δεν μπορείς να μάθεις;Πάντως επειδή μερικοί διευθυντές έχουν βολευτεί με τους γνωστούς τους και δεν καλούν κανέναν άλλο από κάτω ίσως ανακατευτεί λίγο η τράπουλα.
Το κινητό μου τόσα χρόνια ποτέ δεν το είχαν οι μαθητές μου σε φροντιστήρια, κέντρα ξένων γλωσσών και ΙΕΚ. Σε κάποια απαγορεύεται δια ροπάλου από την εργοδοσία κιόλας. Τώρα ο ΕΟΠΠΕΠ τα βγάζει όλα στη φόρα, χωρίς να μας ρωτήσει κανένας. Υπάρχουν θέματα με μπουμπούκια που θέλουν εξυπηρετήσεις καθώς και με μπουμπούκια κοριτσάκια που τους αρέσει ο καθηγητής. Εμένα δεν μου αρέσει να ναι το κινητό μου στη φόρα και έχω μια σχετική ανησυχία....έχω και ζηλιάρα σύζυγο....Θα φανεί στην πράξη anyway...
Να και μια σωστή τοποθέτηση http://www.esos.gr/arthra/40739/erotimatika-gia-mellon-ton-iek
Και γιατί όχι των ”ΑΕΙ” ; εσύ τα ΤΕΙ ως τι έχεις περάσει άραγε; (κέντρο διερχομένων δεν είναι τα ΤΕΙ φίλε )Μας εξομολογήθηκες για την πιστοποίηση μας κάνεις και εποικοδομητικές προτάσεις