0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να κάνω μια ερώτηση, Πώς θα ξέρουμε σε ποιό ακριβώς σημείο άλλαξε η μοριοδότηση μετά τον έλεχγο απο τα ΙΕΚ ώστε να το γράψουμε συγκεκριμένα στην ένσταση; Άντε και παίρνουμε τηλ. και μας το λένε, αρκεί αυτό;
Αυτο που δεν καταλαβα προσωπικα ειναι πως θα επιλεξουν...Γιατι οι λιστες ειναι για ολη την περιφερεια..Θα επιλεξουν αναλαογα με το ιεκ που καταθεσες τα χαρτια;
Mα αυτό είναι το νόημα! Να μη ξέρεις! Τέλος πάντων πάρε τηλέφωνο και ρώτα στο ΙΕΚ που ειδαν τα δικαιολογητικά σου. Αν είσαι τυχερή ίσως μάθεις τίποτα
Foufoutos και πάλι σκέφτομαι και λέω : αντε και μου πούν προφορικά ότι σου μετρήσμαε διαφορετικά το χ και εγώ θεωρώ ότι έκαναν λάθος. Τι θα γράψω στην ένσταση; ότι μου είπαν απο το ΙΕΚ οτι αυτό μου το μέτρησαν έτσι ενώ εγω θεωρώ ότι έπρεπε να μετρηθεί αλλιώς ?Θέλω να πώ ότι δεν πρέπει να προκύπτει εμφανώς που έγινε η διαφορετική μοριοδότηση ώστε να γίνει ένσταση επι συγκεκριμένου πράγματος?
Πάντως μόνιμο πιστοποιημένο φιλόλογο εγώ δεν βλέπω......οπότε.....
Κανονικά αυτό φαίνεται από την επιλογή της υποβολής Αίτησης, αν πας στην εκτύπωση της, θα δεις την αίτηση αλλαγμένη, δηλαδή θα δεις ότι εφόσον έχουν αλλαχθεί συγκεκριμένα σημεία της, θα εμφανίζεται η διορθωμένη αίτηση. Τώρα βέβαια, εμένα από χθες δεν εμφανίζει ούτε καν την αίτηση, εμφανίζει ένα μήνυμα λάθους..