0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σας! γνωρίζετε πόσες ώρες δίνουν στο κάθε εκπαιδευτή?
Αναλόγως. Αν οι πρώτοι είναι μόνιμοι συνήθως τις παίρνουν όλες. Αν πάλι δεν είναι συνήθως τις μοιράζουν σε πολλούς. Σε μας έτσι γίνεται. Μάλλον είναι θέμα διευθυντή.
Εϊχε συμβεί και σε εμένα αυτό. Η εκτύπωση της αίτησης εμφάνιζε λάθος και εμφανίζονταν δίπλα στο link για την εκυπώση το κουμπί για επιλογή σχολών (εννοείται ότι όταν είχα κάνει την υποβολή είχα επιλέξει ΙΕΚ). Επικοινώνησα με το ΙΕΚ και δεν με έβλεπαν στην λίστα. Επέλεξα πάλι την σχολή και όλα καλά. Καλό θα ήταν να επικοινωνήσεις.
Καλησπέρα! Καθώς πρώτη φορά έκανα φέτος τα χαρτιά μου, μπορεί να μου πει κάποιος ποιο είναι το ποσό ανά ώρα; Αν είσαι άνεργος, τι σχέση εργασίας ορίζεται; Σύμβαση ορισμένου χρόνου; Αν οι ώρες που σου δώσουν είναι λίγες, γίνεται να μην κόψεις την ανεργία; Ή διαγράφεσαι από τον οαεδ από την πρώτη κιόλας ώρα;
Κανονικά αυτό φαίνεται από την επιλογή της υποβολής Αίτησης, αν πας στην εκτύπωση της, θα δεις την αίτηση αλλαγμένη, δηλαδή θα δεις ότι εφόσον έχουν αλλαχθεί συγκεκριμένα σημεία της, θα εμφανίζεται η διορθωμένη αίτηση. Τώρα βέβαια, εμένα από χθες δεν εμφανίζει ούτε καν την αίτηση, εμφανίζει ένα μήνυμα λάθους..
παντως και περσυ εγινε κατα τον ιδιο τροπο κι αυτο φαινεται απο τα αποτελεσματα στο ιδιο link. αποτελεσματα ιεκ, σεκ 2014 και αποτελεσματα ιεκ,σεκ 2015