0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σκέφτείτε δηλαδή τι θα έκαναν αν μετρούσε κιόλας η προυπηρεσία...Ε αφού δεν μετράει αφήστε να την πάρουμε εμείς αφού αυτό είναι το θέμα... Τώρα ποιος γλείφει είναι άλλο θέμα, ποιος απευθύνεται στους (υπο)διευθυντές με τα μικρά του και λέει αφού του τσεκάρουν τα μόρια "αντε θα τα πούμε στο τηλέφωνο" και "σίγουρα υπάρχει μάθημα που δεν ξέρουν να το διδάξουν οι πιτσιρικάδες με την πιστοποίηση" (πληροφορικός το λεγε στον υποδιευθυντή φεύγοντας...)κι επειδή με ήξερε ο υποδιευθυντής (ότι φουντώνω με αυτά...) προσπαθούσε να τα μπαλώσει λέγοντας "θα δούμε, δεν είναι έτσι ακριβώς, θα τα πούμε αν είναι στο τηλέφωνο"...Που μου είστε και υπεράνω και καλά μερικοί ...
Προσωπικά δεν θα έπερνα μάθημα που δεν το ξέρω και πρέπει να το μάθω κουτσά στραβά πάνω στο κεφάλι των σπουδαστών. Εσείς θα το πέρνατε;Έχω ζήσει σε ΙΕΚ εκπαιδευτή να γίνεται ρόμπα γιατί δεν ήξερε το αντικείμενο και τον κατάλαβαν οι σπουδαστές με απότέλεσμα το επόμενο εξάμηνο να αρνηθεί να πάρει το οτιδήποτε για να μην εκτεθεί ξανά. Μην ξεχνάτε ότι ενώ τον Οκτώβρη γίνεται χαμός από εκπαιδευτές και πολλοί δεν βρίσκουν ώρες και τον Φλεβάρη φεύγει τόσος κόσμος (από εκπαιδευτές) που οι διευθυντές ψάχνουν πολύ χαμηλά στους πίνακες.
Γιατί σας ξενίζει το ότι δεν ξέρουν κάποιοι ένα αντικείμενο; ένα μάθημα που κάνω στα ΙΕΚ (και αλλού) το ξέρουν καμιά εικοσαριά άτομα της ειδικότητάς μου να το διδάξουν γιατί είναι πολύ εξειδικευμένο και ως αντικείμενο δεν είναι πολύ διαδεδομένο στην Ελλάδα (όχι δεν είμουν εγώ με τον υποδιεθυντή σου), οπότε είναι λογικό να το αναθέτουν σε ένα μικρό ποσοστό ατόμων. Όποιος στρωθεί και βγάλει τα μάτια του να το μάθει καλώς αλλά στην Ελλάδα δεν το υπάρχει πουθενά. Προσωπικά δεν θα έπερνα μάθημα που δεν το ξέρω και πρέπει να το μάθω κουτσά στραβά πάνω στο κεφάλι των σπουδαστών. Εσείς θα το πέρνατε;Έχω ζήσει σε ΙΕΚ εκπαιδευτή να γίνεται ρόμπα γιατί δεν ήξερε το αντικείμενο και τον κατάλαβαν οι σπουδαστές με απότέλεσμα το επόμενο εξάμηνο να αρνηθεί να πάρει το οτιδήποτε για να μην εκτεθεί ξανά. Μην ξεχνάτε ότι ενώ τον Οκτώβρη γίνεται χαμός από εκπαιδευτές και πολλοί δεν βρίσκουν ώρες και τον Φλεβάρη φεύγει τόσος κόσμος (από εκπαιδευτές) που οι διευθυντές ψάχνουν πολύ χαμηλά στους πίνακες.
Καλημέρα! Επειδή έκανα για πρώτη φορά τα χαρτιά μου φέτος, μπορεί κάποιος να με ενημερώσει για το ποιο είναι το ποσό πληρωμής ανά ώρα; Η σχέση εργασίας σε περίπτωση άνεργου, θα είναι σύμβαση ορισμένου χρόνου; Σε περίπτωση που οι ώρες που δοθούν είναι λίγες, υπάρχει η δυνατότητα να μην κοπεί το ταμείο (όχι επίδομα), ή διαγράφεσαι από οαεδ από την πρώτη ώρα; Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
Συνάδελφε , ρώτησες και χθες σχετικά.Θα βρεις την απάντηση , σ’ αυτό το λινγκ , κάτω από το ποστ σου.http://www.pde.gr/index.php?topic=766.msg906834#msg906834
Σ ευχαριστώ! Για κάποιο λόγο πριν δε φαινόταν τίποτα από αυτά, ούτε το ποστ μου.