0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν θέλω να σας απογοητευσω για τις ενστάσεις αλλα αυτο έχετε διαβάσει? ειναι αντιγραφή απο την προκήρυξη. Ενστάσεις κατά του πίνακα συνολικά, ή κατά του συνόλου των υποψηφίων που προηγούνται του ενιστάμενου, απορρίπτονται
Εννοεί να κάνεις ενστάσεις με συγκεκριμένα στοιχεία, δηλαδή:1. μου μετρήθηκαν λανθασμένα τα μόρια μου από επιμόρφωση, κτλ2. συνυποψήφιος έχει μη συναφές μεταπτυχιακό, κτλκαι όχι ενίσταμαι κατά όλων των υποψηφίων που προηγούνται. Θα πει βέβαια κάποιος, που να ξέρω εγώ τι προσόντα μπορεί να έχει κάποιος; Ψάξτε το! Αν κάποιος έχει κάνει αίτηση στα ιεκ του οαεδ εκεί βγαίνει πίνακας με τη μοριοδότηση (δυστυχώς όχι ηλεκτρονικά αλλά μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα κατα τόπους ιεκ οαεδ).Επίσης στη διαύγεια μπορείτε να δείτε πόσες ώρες έχουν ανατεθεί σε κάποιον.
3) Πώς γίνεται συνάδελφοι με 20 ώρες σε Επάς - Ιεκ ΟΑΕΔ να παίρνουν και ανάθεση μαθήματα στα ΔΙΕΚ ? Δεν υποτίθεται πώς υπάρχει όριο στις διδακτικές αναθέσεις ?
Αν και είμαστε Off-Topic σου απαντάω:Αν πάρεις 10
Σε αυτό θα ήθελα και γω απάντηση όποιος γνωρίζει. Πώς γίνεται συνάδελφος με 19 και 20 ώρες στο ΙΕΚ ΟΑΕΔ να αναλαμβάνει 4ωρο μάθημα στο ΔΙΕΚ. Πρέπει να μπω πάλι σε διαδικασία καρφώματος στον διευθυντή του ΟΑΕΔ; δεν ελέγχονται αυτά κάπως;;;
Δυστυχώς όχι, καλούμαστε οι ίδιοι να κυνηγάμε τους εξυπνάκηδες και να γινόμαστε κακοί.Στα ιεκ του οαεδ είναι υποχρεωμένος να δηλώσει αν του έχουν ανατεθεί αλλού ώρες, γιατί δεν μπορεί να πάρει πάνω από 20, καθώς και οποιαδήποτε μεταβολή σε οποιαδήποτε στιγμή συμβεί στο εξάμηνο, δηλαδή έπιασε δουλειά με πλήρη απασχόληση, κτλ. Αν δεν το κάνει και κάνεις καταγγελία τότε θα απολυθεί και θα αποκλειστεί για τα επόμενα δύο χρόνια (το λέει στην προκήρυξη)
ποιος ειπε οτι αμα σου ανατεθουν οι ωρες δεν αφαιρουνται;; πιστοποιημενος πρωτος στην κατασταση του ανατιθεται 3ωρο και του το αφαιρουν επειδη στειλαν διαθεσιμο απο τη δευτεροβαθια που τον βολευει μονο εκεινη η ωρα και μερα!και θα συνεχσιτουν κι αλλο οι ανακαταταξεις
Για να είμαι σίγουρος πως κατάλαβα...Το διεκ δεν έχει πρόβλημα αλλά έχει πρόβλημα το οαεδ ? Ο περιορισμός των 20 ωρών ισχύει ή δεν ισχύει τελικά ?