0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εδώ είχε γίνει προφανώς ήδη η καταγγελία, απ' ό,τι κατάλαβα... ο διευθυντής είπε στο συνάδελφο ότι δε θα'πρεπε να είχε κάνει, επειδή δεν είναι καν πιστοποιημένος, γιατί θα μπορούσε να είχε δώσει τις όλες τις ώρες στον μοναδικό πιστοποιημένο.
προηγούνται, άρα παίρνουν πρώτοι κάποιες ώρες, προφανώς παραπάνω από ένα τμήμα... αλλά όλες τις ώρες; Ποιος νόμος το προσδιορίζει αυτό εγγράφως; Μου φάνηκε υπερβολικό και ο τρόπος που το είπε στο συνάδελφο απειλητικός.
Σήμερα με πήραν τηλέφωνο από το ΙΕΚ που κατεθεσα τα χαρτιά μου και μου είπαν πως έστειλαν όλα τα έγγραφά μου για την ένσταση που έγινε.Ρώτησα από ποιον έγινε και για ποιο λόγο, αλλά ή κοπέλα που μου τηλεφώνησε δεν ήξερε λεπτομέρειες. Της είπαν απλά να με πάρει τηλ για να ξερω.Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Οι ενστάσεις που γίνονται είναι κατά κάποιου προσώπου ή γενικά κατά του πίνακα; Και επιπλέον, είναι ανώνυμες ή επώνυμες; Από πού μπορώ να μάθω; Φανταζομαι πως οι καθηγητές του ΙΕΚ θα ξαναπάνε στις 7/1 πίσω. Πιο πριν δεν μπορώ να μάθω τίποτα;
Ο ίδιος νόμος που στις ΕΠΑΣ και στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ ορίζει ότι ο κάθε εκπαιδευτικός δεν μπορεί να πάρει περισσότερες από 20 ώρες σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, από νηπιαγωγείο μέχρι ΑΕΙ, δηλ. ο νόμος του κάθε Διοικητή, Διευθυντή κ.λ.π. , κ.λ.π., κ.λ.π.
Καλησπέρα και καλή χρονιά!! Ποιές ειδικότητες πιστεύετε ότι έχουν καλές προοπτικές για απασχόληση από τα ιεκ; Ενδιαφέρεται μια γνωστή μου. Οι ειδικότητες βοηθός βρεφονηπιοκομου και φυσικοθεραπείας πώς σας φαίνονται; Δεν εννοώ καθηγητής σε ιεκ, αλλά ρωτώ για τις επαγγελματικές δυνατότητες των σπουδαστών.
😊Καλησπέρα και καλή χρονιά!! Ποιές ειδικότητες πιστεύετε ότι έχουν καλές προοπτικές για απασχόληση από τα ιεκ; Ενδιαφέρεται μια γνωστή μου. Οι ειδικότητες βοηθός βρεφονηπιοκομου και φυσικοθεραπείας πώς σας φαίνονται; Δεν εννοώ καθηγητής σε ιεκ, αλλά ρωτώ για τις επαγγελματικές δυνατότητες των σπουδαστών.
Καλησπέρα καλή Χρονιά!Οι απόφοιτοι Φυσικοθεραπείας πιστεύω πως έχουν καλή αποκατάσταση,λόγω των κέντρων αποκατάστασης και των ομάδων σε διάφορα ομαδικά και μη αθλήματα.Επίσης και ως ιδιώτης μπορείς να βρεις απασχόληση.Μην ξεχνάς πως ανάγκη φυσικοθεραπείας έχουν μικροί και μεγάλοι άνθρωποι,κάθε ηλικίας δηλαδή.Μπορείς να ψάξεις και για στατιστικά απορρόφησης αποφοίτων,είτε στο Internet είτε από κάποιο ΙΕΚ.Δες και εδώ μια μελέτη για αποκατάσταση διαφόρων σχολώνΟι
1ον και κύριον: Συνάδελφε dpa2006 respect!!!!!......................................................Γεια χαρά , Καλή Χρονιά!...Προσωπικά , εκτιμώ ότι ο κλάδος των Φυσικοθεραπευτών είν' αρκετά Φορτωμένος ... Ήδη από τα μέσα - τέλη '90ς , καθώς υπάρχει "υπερπαραγωγή" Πτυχιούχων Α/ΤΕΙ .. Οι Πτυχιούχοι των '80ς βρήκαν "παρθένο τοπίο" , οι των '90ς βρήκαν διαμορφωμένο "ανταγωνιστικό" πεδίο .. από κει και πέρα , Όσοι ΔΕΝ Έχουν ΤΑ Χρήματα ν' ανοίξουν Φυσικοθεραπευτήριο και να .. περιμένουν ή ΔΕΝ μπορούν να απορροφηθούν στο (..ας πούμε..) Ε.Σ.Υ. είτε Ιδιωτικές Κλινικές καθίστανται "βοηθοί" , με πλέον εξελιγμένες Γνώσεις ... βεβαίως - βεβαίως , των "αρχαιότερων Πτυχιούχων ... ήδη αποκατεστημένων , που απλώς "διευθύνουν" κατά βάση τις Ιδιωτικές Μονάδες τους..ΣΚΛΗΡΟ Σίγουρα , να περιγράφω έτσι ένα Επιστημονικό Κλάδο .... Απείρως σκληρότερη όμως η "ελεύθερη οικονομία" , όπως και ο εγχώριος κρατικός ανορθολογισμός... Όπως σε ΟΛΟΥΣ τους Επιστημονικούς και Εργασιακούς Κλάδους... Πάει να πει , στο προκείμενο, ότι εάν Ζορίζονται ΕΑΝ και ΠΟΥ θα Εργαστούν με ΤΡΕΙΣ κι ΕΞΗΝΤΑ οι Α/ΤΕΙτζήδες Φυσικοθεραπευτές ... Πόσο μάλλον οι Δ.Ι.Ε.Κ. "βοηθοί"... Υποκειμενικό ωστόσο ό,τι λέω ... Πιο Εμπειρική (με την έννοια της επιστημονικής έρευνας) είν' η Συναδελφική Γνώμη - Γνώση από πλευράς dpa2006