0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μήπως γνωρίζει κάποιος εάν υπάρχει πρόβλημα σε περίπτωση που ένας εκπαιδευτής έχει 20 ώρες σε δημόσιο ΙΕΚ και επιπλέον ώρες σε ιδιωτικό π.χ. 4 ώρες, δηλαδή συνολικά ΔΙΕΚ + ΙΙΕΚ=24 ώρες ?
Καλησπέρα, δυστηχώς διαβάζω απίστευτα πράγματα και αναρωτιέμαι, αν κάποιοι κύριοι είναι όντως προσλειμμένοι σε ιΕΚ .Αν οντως κάποιος τους εδωσε το δικαίωμα να δηλώνουν καθηγητές σε ΙΕΚ και να μιλάνε για τα ΙΕΚ.Τι να πω τα πραγματα η ειναι χειροτερα απο καταστροφή για τα "σπουδαστάκια" ή εγώ θελω ψυχίατρο.τελος πάντων κάποιος θέλει.
Καλησπέρα παιδιά!Νέοπας.Λοιπόν, ξεκίνησα πρόσφατα να δουλεύω σε Δημόσιο ΙΕΚ, 3 ώρες τη βδομάδα για το εαρινό εξάμηνο. Έχω κάνει μέχρι στιγμής 2 μαθήματα αλλά δεν έχω υπογράψει τίποτα ακόμα. Θέλω να ρωτήσω 1) αν αυτό είναι φυσιολογικό και 2) από τον μεικτό μισθό, τι ποσοστό παρακρατείται;Επίσης είμαι περίεργος να μάθω πως κατέληξαν σε μένα. Δεν έχω πιστοποίηση εκπαιδευτή ενηλίκων αν και γενικά είχα αρκετά μόρια, και όταν ρώτησα τον υποδιευθυντή γιατί δεν συνεχίζει η καθηγήτρια του προηγούμενου εξαμήνου, ούτε αυτός δεν ήξερε να μου πει. Απ'ότι κατάλαβα είναι λίγο φλου το τι παίζει με τις προσλήψεις. Αυτά και ευχαριστώ!
Γεια σας, θα ηθελα να ρωτησω..τις βεβαιώσεις προυπηρεσιας και τις συμβασεις υπογεγραμμένες του χειμερινου εξαμηνου τις πηρατε όλοι γιατι σε εμας δεν εδωσαν τιποτα ακομα :-\Ναστε καλα ευχαριστω!
Σε εμας παλι, μας εδωσαν βεβαιωσεις προυπηρεσίας αλλα τις υπογεγραμμενες συμβασειςδεν τις εχουν επιστρεψει.. ο τι ναναι..
Γίνεται κάποιος που έχει πάρει απαλλαγή σε μάθημα με σκοπό να μην παίρνει απουσίες και να μη βαθμολογείται να παρακολουθεί το μάθημα ενώ δεν τον θέλουν οι συνεκπαιδευόμενοί του;