0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι γίνεται βρε παιδιά; Κανένας πρόθυμος να απαντήσει;;
Από τη στιγμη που θα σε προσλάβουν και αφού εισαι τώρα άνεργη και δεν είσαι πουθενά αλλού ασφαλισμένη,σε ασφαλίζοτν στο ικα και πληρώνεσαι το ωρομίσθιο που προβλέπεται αφαιρουμενων των κρατήσεων της ασφάλισης.Δεν μπορείς να πληρωθείς με ΑΕΔ παρά μόνο αν έχεις από αλλού πλήρη ένσημα το μήνα.Τη διδακτική εμπειρία σε ΚΔ
Καλησπέρα συνάδελφοι,μια ερώτηση: μπορούμε να δούμε κάπου ποιες ειδικότητες μπορούν να διδάξουν το κάθε μάθημα;Ευχαριστώ!
Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου! Θα μπορούσες ενδεχομένως να μου επιβεβαιώσεις και κάτι άλλο; Μας προσλαμβάνουν υπογράφοντας μία σύμβαση που αφορά το τρέχον εξάμηνο η οποία μπορεί να ανανεωθεί και για το επόμενο οπότε κάποιος εκπαιδευτής να δουλέψει πρακτικά όλη την σχολική σεζόν; Δεν γνωρίζω καθόλου την πρακτική διαδικασία και ρωτάω κυρίως γιατί πχ στα ΚΔ
αν επιλεγεις κανονικα δουλευεις και τα δυο εξαμηνα..δεν βγαινει αλλη προκυρηξη ...την συμβαση την υπογραφεις και την παιρνεις....αφου τελειωσει το εξαμηνο..οσο τρελο και αν ακουγεται..τωρα για το ποτε θα πληρωθεις....υπολογιζε κανα δυμηνο αφου τελειωσει το εξαμηνο.....
Δεν γνωρίζω την ειδικότητά σου, αλλά ενδεχομένως να προσανατολιστείς κάπως βλέποντας το πρόγραμμα σπουδών δηλαδή τα μαθήματα που διδάσκονται στα ΙΕΚ. Το είχε ποστάρει και άλλος συνάδελφος σε άλλο σημείο του thread. http://www.gsae.edu.gr/el/toppress/1051-neaprogrammata-2
Σ'ευχαριστώ επίσης για την απάντησή σου! Καλά αυτό με τα χρήματα είναι λίγο σαν την παροιμία, ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι. Το έχω ξαναδεί το έργο. Γενικά αντιλαμβάνομαι ότι το inedivim έχει μία δυστοκία σε αυτόν τον τομέα... χαχαχα να το πω ευγενικά. Αλήθεια πόσα χρήματα είναι η ώρα; Στα ΚΔ
15 ευρώ με πτυχίο και 18 ευρώ με μεταπτυχιακό. Μικτά πάντα. Για το διδακτορικό νομίζω είναι 20 ευρώ.
Ζητώ συγγνώμη για το παρακάτω μακαρόνι, αλλά μόλις ασχολήθηκα με την αίτηση των ΙΕΚ και μετά από πολλά τηλέφωνα έφριξα και ήθελα να καταθέσω προς ενημέρωση και προσοχή όλων των ΠΕ19/20 τα παρακάτω...