0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τελικά εκαναν μονο για τη διάταξη και όχι και για τη μοριοδοτηση των ανέργων?
Όπως μας ενημερώνει το σωματείο των ΔΥ και των Συνταξιούχων "ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΙΕΚ” στην παρακάτω ανακοίνωση: Σας ενημερώνω οτι για την διάταξη 7 με την οποία τοποθετούνται στο τέλος του Πίνακα οι Δ.Υ και Συνταξιούχοι, κατατέθηκε απο 50 συναδέλφους εκπαιδευτές αίτηση ακυρώσεως και αίτηση αναστολής στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Οπότε θα αποφανθεί το ανώτατο διοικητικό δικαστήριο της χώρας για τη συνταγματικότητα της εν λόγω διάταξης. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Εκει στο ΙΝΕΔΙ
Παιδιά, στην επιλογή των ΙΕΚ που θέλουμε να διδάξουμε παίζει ρόλο η σειρά που τα επιλέγουμε (προτεραιότητα) ;Γιατί εμένα μου τα εμφανίζει οπώς να'ναι.
Έρχεται σιγά σιγά και η ώρα που θα χτυπάνε την καρτούλα τους 8-4 ωράριο όπως όλος ο κόσμος και θα παίρνουν και λιγότερα λεφτά απ 'οτι παίρνουν και όχι τελευταίοι στη λίστα ούτε καν θα επιτρέπεται να υποβάλουν χαρτιά σε δεύτερη δουλειά.Και όχι θράσος όπως τώρα αλλά θα λένε και ευχαριστώ.Ο κόσμος ξύπνησε και καταλαβαίνει.
Ο κόσμος έχει ξυπνήσει καιρό τώρα ειδικα για το θέμα των ΔΥ. Επίσης με κάτι τέτοιες ενέργειες οι δημόσιοι εκπαιδευτικοί (ουσιαστικα αυτοι το σήκωσαν το θέμα) γίνονται ακόμη πιο αντιπαθείς στην κοινωνία.
⦁ Συνάδελφε @@ , μάλλον ελαχιστότεροι από τους μισούς στη "μέηλ λιστ" είμαστε ΔΥ & Συνταξιούχοι- χωρίς εκ μέρους μου "εχθρότητα" έναντι των συγκρεκριμένων πεδίων Συναδέλφων ή εν δυνάμει Συναδέλφων.Το Ζήτημα πάει...λίιιιγο...μα λίιιγοοο "παραδίπλα".....