0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
...4) Έχουμε τη μόνιμη αντιπαράθεση μεταξύ πιστοποιημένων και μη, με τους πρώτους να προηγούνται πάντος άλλου, ακόμα και αν έχουν λιγότερα τυπικά προσόντα από μη πιστοποιημένους και τους δεύτερους να διαμαρτύρονται ότι δε τους δίδεται καν η δυνατότητα να πιστοποιηθούν και είναι άδικο μια μικρή μερίδα υποψηφίων εκπαιδευτών να έχουν πιστοποιηθεί καθιστώντας τους ελίτ μεταξύ των υποψηφίων εκπαιδευτών...
Πιστοποιημένοι και μη δε θα υπάρξει όταν γίνουν οι εξετάσεις, λογικά μέσα στο 2017 και την προηγούμενη φορά που έγιναν περισσότεροι από βαρεμάρα δεν πήγαν να δώσουν εξετάσεις, προσωπικά όταν άνοιξε το σύστημα ενημέρωσα όλους τους γνωστούς μου στο ιεκ που ήμουν δε συγκινήθηκαν και τώρα μετανιώνουν.
Πάντα θα υπάρχουν και μη πιστοποιημένοι, ειδικά οι νεοεισερχόμενοι στο χώρο. Η δική μου η θέση είναι γνωστή, για να μη δημιουργούνται εκπαιδευτές δύο ταχυτήτων θα πρέπει οι εξετάσεις πιστοποιήσεις να διενεργούνται 2-3 φορές το χρόνο, κατά τα πρότυπα των εξετάσεων πληροφορικής και ξένων γλωσσών. Δε γίνεται να περιμένουν κάποιοι ενάμιση χρόνο, να τους στερείται ουσιαστικά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά φέτος το δικαίωμα να εργαστούν, μόνο και μόνο επειδή το κράτος δεν είναι ικανό να διοργνώσει εξετάσεις, αλλά παρόλα αυτά να θεωρεί την πιστοποίηση προαπαιτούμενη.
Αν υποθέσουμε οτι το βάζεις στη μη τυπική εχεις δει τι γράφει? Αναφέρει 1 μόριο ανα 200 ώρες με μεγιστο τα 5 μορια. Τι αναγωγες σε έτη κάθεσαι να βρεις και 500 ωρες?
Αν υποθεσουμε οτι τα βαζεις στην εργασιακή όμως μια χαρα αναγωγη κανεις
Μπορουμε να δηλωσουμε δυο ειδικοτητες?Απο οτι ειδα το συστημα σου επιτρεπει μονο μια.Ποια ειναι η αποψη σας.
Έρχεται σιγά σιγά και η ώρα που θα χτυπάνε την καρτούλα τους 8-4 ωράριο όπως όλος ο κόσμος και θα παίρνουν και λιγότερα λεφτά απ 'οτι παίρνουν και όχι τελευταίοι στη λίστα ούτε καν θα επιτρέπεται να υποβάλουν χαρτιά σε δεύτερη δουλειά.Και όχι θράσος όπως τώρα αλλά θα λένε και ευχαριστώ.Ο κόσμος ξύπνησε και καταλαβαίνει.
Πολυμηχανικός μάλλον είσαι και εσυ, μια αίτηση φίλε αφήνει, δες το FAQ