0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κύριε,Καταρχήν διαβάστε καλύτερα το μήνυμά μου. Αναφέρθηκα στο φόρουμ γενικότερα και όχι μόνο στο συγκεκριμένο νήμα.Τα θέματα που αναφέρετε τα θεωρώ σημαντικά και μακάρι η συζήτηση μας να γινόταν για αυτά.Τα περί γυναικείας αντίληψης, ξανθιές αντάυγειες και λοιπά σεξιστικά δεν θα τα σχολιάσω περισσότερο, γιατί δεν έχω καμιά διάθεση να πέσω στην παγίδα της φθηνής/χυδαίας αντιπαράθεσής που επιδιώκετε.Αν θέλετε ωστόσο να μιλήσουμε για τα υπόλοιπα, που νομίζω ενδιαφέρουν πολλούς συναδέλφους, ευχαρίστως να το κάνω.
πόσο ξεφτίλες; οι άνθρωποι δεν ντρέπονται καθόλου! μήνας μπάινει μήνας βγαίνει πληρώνονται θέλουν να κλέψουν και καμία ώρα από τον άνεργο, άθλιοι http://www.esos.gr/arthra/46359/prosfygi-sto-ste-gia-tin-apofasi-proslipsis-ekpaideyton-dimosion-iek
Τα θέλουν όλα δικά τους, δύο σωστές αποφάσεις πήρε φέτος ο Φίλης, η μια για τους αναπληρωτές όπου ήθελε να αλλάξει τον τρόπο επιλογής καταργώντας το χρόνο κτήσης και λαμβάνοντας υπόψη το βαθμό του πτυχίου και έπεσαν και τον φάγανε οι ίδιοι οι αναπληρωτές που χρόνια διορίζονται, αφήνοντας απέξω τους νεότερους από αυτούς πτυχιούχους, η δεύτερη είναι στα ΙΕΚ με την τοποθέτηση των ΔΥ και των συνταξιούχων στο τέλος και πάνε να την ανατρέψουν κι αυτή. Ας ελπίσουμε το ΣΤΕ να μην τους δικαιώσει διότι θα είναι μια ακόμα κατάφωρη αδικία στους ανέργους... που πάνε για τα ψίχουλα...