0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αντιγράφω από την προκήρυξη (Αρ. Πρωτ:4259/221/01.09.2016):"Οι πιστοποιημένοι και εγγεγραμμένοι εκπαιδευτές στα μητρώα εκπαιδευτών ενηλίκων του ΕΟΠΠΕΠ επιλέγονται κατά προτεραιότητα παντός άλλου.""Οι υποψήφιοι θα καταταγούν σε δύο (2) αξιολογικούς πίνακες κατάταξης (σε πιστοποιημένους και εγγεγραμμένους εκπαιδευτές στα μητρώα εκπαιδευτών ενηλίκων και σε μη πιστοποιημένους εκπαιδευτές ενηλίκων) ανά ΔΙΕΚ και ΔΣΕΚ, ανάλογα με την ειδικότητά τους.Οι συνταξιούχοι και οι δημόσιοι υπάλληλοι κατατάσσονται στο τέλος των αξιολογικών πινάκων."Νομίζω ότι το μίσος σας για τους ΔΥ σας τυφλώνει τόσο που δεν μπορείτε να ερμηνεύσετε ακόμα κι ένα απλό κείμενο.
Μόνο μίσος , φαντάσου αυτοί οι τύποι εδω να πεινάνε και οχι μόνο δεν εχουν τσιγάρα να παρουν , αλλά έχουν και μία παράνομη κυβέρνηση με καταγεγραμμένο το 8% επι του συνόλου να τους χώνει φορολογία καργα , να χρωστάνε ανεργοι απλήρωτοι εξωφρενικα ποσα για πρωτη φορά εφορία για να πληρώνει διχίλιαρα σε αυτούς. Εγω απορώ που δεν την στηνουν εξω απο τους δημόσιους οργανισμούς να τους τουφεκίζουν ενα ενα.εσυ ακόμα μιλάς για μίσος?
χειροτεροι και απο δασκαλακια γινατε
Πάντως οι πίνακες δεν είναι και πολύ διαφωτιστικοί με την έννοια ότι αφορούν τις ειδικότητες βάσει περιφέρειας... Γνωρίζει κανείς ενδεχομένως από εμπειρία προηγούμενων ετών αν, μετά το πέρας των ενστάσεων, ανακοινώνεται η σειρά κατάταξης σε κάθε ΙΕΚ ξεχωριστά;
Αυτη την απορια εχω κι εγω συναδελφοι! Ανακοινωθηκαν ανα περιφερεια. Αυτο ομως δεν ειναι καθολου διαφωτιστικο, γιατι στην ουσια δεν εχουμε ιδεα για το ποια ειναι η σειρα καταταξης μας στα ιεκ που επιλεξαμε στην αιτηση. Λιγο υποπτο μου κανει...
Στο ΙΕΚ του ενδιαφέροντός σου δεν μπορεί να πάρει κάποιον που είναι κάτω από σένα στον πίνακα! Ακόμα κι αν δε ξέρεις την κατάταξή σου στο συγκεκριμένο ΙΕΚ δε μπορούν να σε αδικήσουν.
τα δασκαλάκια παιρνουν χιλιάρικα εσυ τι παίρνεις? ακόμα και αναπληρωτές παιρνουν σε ενα μήνα αυτα που θα παρεις εσυ σε ενα χρόνο μετα απο 8 μηνες. Εγω απορώ που δεν βγαινουν όλοι στο συνταγμα το σαββατο να ρίξουν μια κλωτσια στην παρανομη κυβερνηση του 8% να παρουν δρόμο μία και καλή
Για να βγούνε σε αυτή τη μορφή οι πίνακες η απόφαση έχει ήδη παρθεί. Όποιος διαφωνεί κάνει ένσταση και καλή επιτυχία. Ακόμα και αν δικαιωθεί (ναι καλά!) οι προσλήψεις για το 2016
Εγω ομως με ποιον τροπο μπορω να το τσεκαρω αυτο? Για λογους διαφανειας καθαρα...