0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι οι ενστάσεις θα πέσουν βροχή από Δευτέρα και θα διορθώσουν άμεσα την ανοησία. Να δω τότε τι θα λες. Μάλλον τα κλασικά για τους ΔΥ που σας έχουν πιει το αίμα. Οι ΔΥ φταίνε για τα πάντα στην Ελλάδα και όχι ο Μαρινόπουλος, ο Μπόμπολας, ο Τσοχατζόπουλος και δεν ξέρω εγώ ποιος άλλος. Προσωπικά μπήκα στο Δημόσιο ύστερα από πολύ δύσκολες εξετάσεις ΑΣΕΠ, παίρνω πολύ κάτω από τα διχίλιαρα που ακούω εδώ μέσα (ούτε που φτάνω το χιλιάρικο) και δεν ανέχομαι να με βάζετε (όπως και χιλιάδες σαν και μένα) στο ίδιο τσουβάλι με τους ευνοημένους του Δημοσίου των δεκαετιών 1980-2000. Ήμαρτον πια.
Πραγματικά τόση λαχτάρα για να διδάξεις πέρα του υπερφορτωμένου ωραρίου σου είναι άξια θαυμασμού.Μακάρι να δικαιωθείς και να πας στο τέλος του πρώτου τέλους και να παρακαλέσεις το διευθυντή να προσπεράσεις και τους πιστοποιημένους ιδιώτες και να σου δώσει τις ώρες που αξίζεις.Καλό αγώνα.
Συγνώμη αλλά για πολλοστή φορά λέω ότι ΔΕΝ λέει έτσι η προκήρυξη του ΙΝΕΔΙ
Ο δημόσιος υπάλληλος έχει δουλεια..εμεις δεν έχουμε..αρα προτεραιότητα πρέπει να έχουμε εμείς για να δουλέψουμε και εμεις..εκτος και αν ο Δ.Υ νομίζει ότι ανήκει στην εκλεκτή φυλη και άρα δικαιουτε να καπαρωσει όλες τις θέσεις...
Διαβάζω ήδη αρκετές καταγγελίες ότι:-Μη πιστοποιημένοι εμφανίζονται στη λίστα των πιστοποιημένων- Ότι έχουν προσμετρήσει αυθαίρετα σε κάποιες περιπτώσεις την ΑΣΠΑΙΤΕ ως επιμόρφωση
Και γω πιστοποιημένος ΔΥ είμαι, αν και με ΙΕΚ πλέον δεν ασχολούμαι (έχω πολύ καλύτερα πράγματα να κάνω).
Πότε θα αρχίσουν να καλούν ωρομίσθιους;;;Επίσης σας έχει τύχει να σας πάρουν σε διεκ που δεν ήταν η 1η σας επιλογή;
Κατά την γνώμη μου, θα έπρεπε να δίνεται μεγαλύτερη βαρύτητα στα προσόντα που διαθέτουν οι υποψήφιοι εκπαιδευτές και έπειτα στην ανεργία. Και λέγοντας προσόντα δεν εννοώ τις διδακτικές ώρες που κατάφεραν να πάρουν κάποιοι τα προηγούμενα χρόνια επειδή είχαν συγγενή ή φίλο τον διευθυντή του ΙΕΚ...Όυτε τα διαφορα σεμινάρια - επιμορφώσεις...που για να τα αποκτήσεις πρέπει να πληρώσεις μια περιουσία...Τα προσόντα αφορούν πτυχία ΑΕΙ -ΤΕΙ ( με σαφή διαφοροποιήση στην μοριοδότηση ΑΕΙ και ΤΕΙ...μιας και ουδεμία σχέση έχουν μεταξύ τους σε δυσκολία απόκτησης και εμβάθυνσης...) , Μεταπτυχιακά και Διδακτορικά... Δυστυχώς όμως στην Ελλάδα της πλήρους ισοπέδωσης δεν γίνεται αυτό...Όσον αφορά τους ΔΥ σίγουρα υπάρχουν και άξιοι άνθρωποι αλλά με την ανεργία που υπάρχει θα πρέπει πρώτα να βοηθηθούν οι νέοι άνθρωποι με προσόντα και χωρίς δουλειά...