0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όπως σε όλες τις αιτήσεις τα προσόντα που προσμετρούνται είναι αυτά τα οποία έχει κάποιος και καταθετει κατά τη διάρκεια αυτών. Αν γινόταν να προσθεταμε κάθε φορά προσόντα θα επικρατούσε χάος.. Οι πίνακες παραμένουν οι ίδιοι κ για το επόμενο εξάμηνο όπως φυσικά έγινε κ τα προηγούμενα χρόνια... Το αυτονόητο.. αλλιώς θα έκαναν νέα προκήρυξη!
Αυτη την απορια εχω κι εγω συναδελφοι! Ανακοινωθηκαν ανα περιφερεια. Αυτο ομως δεν ειναι καθολου διαφωτιστικο, γιατι στην ουσια δεν εχουμε ιδεα για το ποια ειναι η σειρα καταταξης μας στα ιεκ που επιλεξαμε στην αιτηση. Λιγο υποπτο μου κανει... Ποιος ο λογος να βγαινουν κατ αυτον τον τροπο κι οχι ανα ιεκ? Εσεις οι παλιοτεροι γνωριζετε κατι παραπανω? Και κατι αλλο.. Αφου βγουνε οι οριστικοι, πώς λειτουργει το συστημα? Σε καλουν απο το ιεκ ή επικοινωνεις εσυ μαζι τους? Ευχαριστω.
Αυτοι που βγηκαν δεν ειναι οι προσωρινοι πινακες?Μετα τους οριστικους δε θα αρχισουν να καλουν?
Κάλεσαν κανέναν άλλον από ΙΕΚ? Εμένα σε τρία ΙΕΚ της Αττικής που τηλεφώνησα, μου είπαν ότι δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα οι αναθέσεις και ούτε ήξεραν/ήθελαν να μου πουν τη σειρά κατάταξής μου στα συγκεκριμένα ΙΕΚ......
Αυτή την απορία την έχω κι εγώ εδώ και δυο χρόνια!!! Οι πίνακες έτσι όπως είναι, είναι σχεδόν χωρίς νόημα!! Η σειρά κατάταξης θα έπρεπε να είναι ανά ΙΕΚ και όχι ανά περιφέρεια!
Κ μένα με κάλεσαν χτες αργά το βράδυ, είπαν ότι το τηλεφώνημα ήταν διερευνητικό κ ότι θα ξανακαλέσουν.