0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κατά τη διάταξη του άρθρου 362 του Ποινικού Κώδικα, όποιος με οποιονδήποτε τρόπο ενώπιον τρίτου ισχυρίζεται ή διαδίδει για κάποιον άλλον γεγονός που μπορεί να βλάψει την τιμή ή την υπόληψή του (απλή δυσφήμιση) τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών ή με πραγματική ποινή.Κατά τις προβλέψεις του άρθρου 363 του ίδιου Κώδικα, αν στη περίπτωση του παραπάνω άρθρου που αναφέρεται στο αδίκημα της δυσφήμισης, το γεγονός είναι ψευδές και ο υπαίτιος γνώριζε ότι αυτό είναι ψευδές τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών (συκοφαντική δυσφήμιση).Αμα μου αποδείξεις σε δικαστήριο οτι το 362-363 οριοθετούνται απο τον ανωτέρω πίνακα . μην σου πω οτι ουτε απλή δυσφήμηση δεν ειναι..βεβαια αν η κυρία ειναι απιστοποίητη θα επρεπε να καταλήξει φυλάκη.Α ρε ΙΕΚ σφάζονται για σένα τα παλλικάρια...Απο έλλειψη προσωπικού δεν θα κλείσει ουτε ενα ΙΕΚ, ασε που αμα πούνε ερχεσθε τζάμπα για μόρια..σφαιράτο το 99%Πάντως για τους επαγγελματίες ΙΕΚτζηδες που κρατάνε τα ΙΕΚ με νύχια και με δόντια..τα ΙΕΚ θα κλείσουν ελλείψει σπουδαστών εν ετει average 2018
Με πηραν από ιεκ που ειχα δηλωσει (διερευνητικά) και μου ειπαν ότι μονο ένα καθηγητη σε κάθε τμημα θα παρουν παρολο που θα εχει πανω από 15 μαθητες. Από φετος θα ισχυει αυτό.
Εργαστηριακό μάθημα;
Ηταν και εργαστηριακο μαθημα μεσα σε αυτα.
Εγώ πάντως βρήκα σε αυτή τη λίστα γνωστή μου που είναι όντως πιστοποιημένη.Θέλει λίγη προσοχή όταν δημοσιεύεις ονόματα.