0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αύριο αρχίζουν τα μαθήματα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΙΝΕΔΙ
δεν ξέρω επειδή δεν την έχω γράψει εγώ δεν υπάρχει κανείς ΠΕ13 εδώ στο forum που να μπορεί να βοηθήσει ; απλά σκέφτομαι πως να αποδείξεις ότι τους τα έδωσες και π.χ. κάποιος υπάλληλος έσκισε το πτυχίο και μετά είπε "του αφαιρώ μορία γιατί δεν μου τα έδωσε" ; θεωρώ ότι είχες μάρτυρες όταν κατέθεσες και συνεχίζω ας πούμε ότι την πρώτη πρώτη και την δεύτερη παράγραφο άφησε την μέσα αφού έτσι είναι και κανείς μας δεν ξέρει τα μόρια του άλλου με την γελοία δικαιολογία των προσωπικών δεδομένων κτλ "Δεδομενου οτι με αποκλειστικη δικια σας υπαιτιοτητα δεν γνωριζω τα κριτηρια" οι επόμενες τέσσερις παράγραφοι (έννομο συμφέρον, ίση μεταχείριση, παράβαση καθήκοντος, απόρριψη λόγω προσόντων) δεν σε εμποδίζουν πουθενά οπότε άφησε τες μέσαμετά γράψε από κάτω στο ίδιο στυλ όσα χρειάζεσαι "δεδομένου ότι δεν μετρήθηκαν τα μόρια της ενότητας Α.8.4 παρά το γεγονός ότι παρουσία μαρτύρων κατέθεσα στο ΙΕΚ Ταδε το πιστοποιητικό τάδε""δεδομένου ότι δεν μετρήθηκαν τα μόρια της ενότητας Α.8.9 παρά το γεγονός ότι παρουσία μαρτύρων κατέθεσα ...""ενίσταμαι και απαιτώ ... "
Στη σελίδα του ΙΝΕΔΙ
Καλησπέρα σας ! Τη Δευτέρα με κάλεσαν από το ΙΕΚ Ναυπλίου για ένα δίωρο. Σήμερα με κάλεσαν εκ νέου να μου πουν πως ΔΕΝ μπορούν πια να μου δώσουν τις ώρες επειδή τους στείλανε 4 άτομα στην ειδικότητα μου από ΠΥΣΔΕ. Παιδιά ισχύει κατι τέτοιο; ;; Πώς μπορώ να το ελέγξω; Φοβάμαι μην είναι κάτι άλλο. ...........Ευχαριστώ πολύ!
Δυστυχώς ισχύει. Το είχα γράψει όπως και αλλά παιδιά οτι κακώς τσακωνομαστε καθώς φέτος θα πεσει τρελό τσεκούρι στις προσλήψεις ωρομισθιων. Ειδικότητες όπως πληροφορική αλλά και καποιες των επαλ έχουν πρόβλημα ειδικα στις μεγάλες πολεις. Αν εχεις αμφιβολίες μπορείς να πας εκεί και να ρωτήσεις. Επίσης οποίος μπορεί ας τσεκαρει αυτό που είχε γραφει για κατάργηση δεύτερου εκπαιδευτή στα εργαστήρια. Αν τελικά ισχυει μιλάμε για
Τους ωρομίσθιους που θα επιλέξει κάθε ΙΕΚ, θα αναρτηθούν κάπου συνολικά, (πχ πρεπει να παρακολουθουμε την ΔΙΑΥΓΕΙΑ για συμβάσεις;).