0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οχι φίλε μου, δεν είναι έτσi
με τελείως άδικο γι όλους τους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς τρόπο...χωρίς παιδαγωγική επάρκεια, χωρίς προυπηρεσία, χωρίς μεταπτυχιακά, χωρίς τίποτα...
Grtt σε ευχαριστω,Το ίδιο βρήκα και εγω ΠΕ 09 το κανουν και το έδωσαν σε Πολιτικών - Νομικων επιστημών , ήμουν ο επόμενος στους ΠΕ094ος σε όλους τους πίνακες πήραν τα τρία οικονομικά μαθηματα άλλοι σωστά μεχρι εδω και αυτο το μονο ωρο συν ενα άλλο το αναθεσαν λάθος .... Θα πάω απο το ιεκ να μιλήσω με το διευθυντή μήπως διορθωθεί ...
Niteuf ευχαριστω πολυ, Ειναι ξεκάθαρο ΠΕ 09 λοιπόν!Τωρα που το αναθεσεων τι μπορω να κανω πέρα απο το να μιλήσω με το διευθυντή του ΙΕΚ; Σε περίπτωση που δεν το αλλάξουν ;
που μπορούμε να δούμε τις αποσπάσεις;;
https://diavgeia.gov.gr/f/YPETΕίδα για 1ο & 2ο ΙΕΚ Λάρισας και για ΙΕΚ
Στην ειδικότητα μου - πληροφορική έχει γίνει σφαγή. Στο 1ο ΙΕΚ Λάρισας 60 ώρες έχουν αναλάβει μόνιμοι υπεράριθμοι. Σε συνδυασμό και με τη νέα ρύθμιση του 2ο εκπαιδευτή άνω των 20 μπορώ να δώσω συγχαρητήρια στο Φίλη και στο Σύριζα. Άξιοι, τα ιεκ ξεκίνησαν 7/10 και παράλληλα εξοικόνομησαν χρήματα με σχεδόν μηδενικές προσλήψεις στον κλάδο μας.
Στέλνουν τον καθηγητή γυμνασίου που δεν έχει δουλέψει ούτε ένα μήνα έξω, απιστοποίητος, χωρίς προσόντα να διδάξει game designing και πολυμέσα σε ενήλικους που ζητάνε άμεση αποκατάσταση επαγγελματική.Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος και μάλιστα οι πιο πικραμένοι θα είναι αυτοί οι ίδιοι που πάνε να κάνουν αυτή την αγγαρία.
@Theta ομορφαίνεις το forum με τα χαρακτηριστικά σου μηνύματα που είναι και πάντα καλοπροαίρετα. Keep on.Στην Ελλάδα η αξιολόγηση είναι σαν την εφορία. Όταν λέμε ότι πρέπει να γίνει αξιολόγηση εννοούμε ότι πρέπει να γίνει αξιολόγηση για τους ΑΛΛΟΥΣ. Όμοια, όταν λέμε ότι πρέπει οι Έλληνες να πληρώνουν τους φόρους, εννοούμε ότι πρέπει να πληρώνουν οι ΑΛΛΟΙ.Ενώ είμαστε στο topic τον ΙΕΚ, κραυγάζουν κάποιοι γιατί δεν αξιολογούνται στην 2/θμια. Ξεχνάνε φυσικά να πουν ότι ούτε οι ίδιοι αξιολογούνται. Εκτός αν πιστεύουν ότι στα ΙΕΚ όλοι οι εκπαιδευτές είναι καλοί και δεν χρειάζεται αξιολόγηση (εδώ γελάμε).Αξιολόγηση καλά είναι να γίνει αλλά πρέπει να λυθούν τα πιο κάτω:1) Ποιος θα αξιολογεί? Ο διευθυντής? Οι μαθητές? Άλλος?2) Με τι κριτήρια θα αξιολογεί?3) Πώς θα διασφαλιστεί πραγματική αξιοκρατία και ότι δεν θα υπάρχει ευνοϊκή αξιολόγηση προς "συμπαθούντες" και μη ευνοϊκή προς "άλλους"ΝΑΙ, αξιολόγηση πρέπει να υπάρχει για όλους. Αλλά ας απαντήσει λοιπόν πρώτα ο καθένας αυτά τα ερωτήματα πρώτα για τον εαυτό του και μετά να αρχίσει να φωνάζει γιατί δεν αξιολογούνται οι άλλοι.