0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξερει καποιος πως μπορει να καταγγελθει και που για περιπτωση που ανακαλυψα πως εχουν ανατεθει ωρες σε πτυχιουχο που ΔΕΝ βρισκεται στους πινακες και ΟΥΤΕ ειναι απο διαθεση καθηγητης για συμπληρωση ωρων;Δεν ειναι στον τομεα μου ουτε θα κερδισω κατι, αλλα χανουν καποιοι αλλοι και με εκνευριζει αυτο.
Ερώτηση: Υπάρχει κάποιο νοημα για κάποιον δημόσιο υπάλληλο να πιστοποιηθεί στον ΕΟΠΠΕΠ αφού έτσι και αλλιώς πάει στο τέλος του πίνακα;
Από την ομάδα της ΠΕΚΑΠ στο facebook....Στη Γ' Αθήνας χτες διατεθήκαμε σε ΙΕΚ καθηγητές του κλάδου είτε ολικά είτε για συμπλήρωση ωραρίου. Μάλιστα ενώ οι διευθυντές των ΙΕΚ ζήτησαν για τα συγκεκριμένα μαθήματα των σχετικών τομέων του ΙΕΚ καθηγητές με ειδική γνώση, και αφού έγιναν δύο προκηρύξεις, οι υπόλοιποι διατεθήκαμε σωρηδόν και με τη γνωστή μέθοδο της πρόσθεσης ωρών.Τα θέματα που προκύπτουν είναι πολλά:1. Μπορούμε όλοι να διδάξουμε επαρκώς (αν ενδιαφέρει κανέναν) όλα τα μαθήματα των σχετικών κλάδων του ΙΕΚ; Ενδεικτικά αναφέρω openGL, 3d engines, κλπ2. Είναι υποχρεωτικό να αναλάβουμε τις ώρες που μας υπολείπονται; Μπορούμε να αρνηθούμε να διδάξουμε κάποιο-κάποια-όλα τα μαθήματα;2. Χωρίς καμία επιμόρφωση (ντάξει λέμε και κανα ανέκδοτο)3. Χωρίς βιβλία, υλικό...4. Με υποχρέωση να ανεβάζουμε υλικό σε ηλεκτρονική τάξη5. Οι σπουδαστές μπορούν να μας αναφέρουν ως "ανεπαρκείς";6. Θα αναλάβουμε (και) γραμματειακή υποστήριξη;...και πολλοί άλλοι προβληματισμοί των μονίμων συναδέρφων ιδιαίτερα με τις άδειες και τις αναπληρώσεις μαθημάτων.
και εγω θα ήθελα πληροφορίες για το τι μπορούμε να κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση καθώς στο δικό μου ΙΕΚ έχουν ανατεθεί ώρες σε μη πιστοποιημένο ιδιώτη με θέση στον πίνακα, 45 όταν πιστοποιημένοι δεν έχουν πάρει ώρες ή έχουν πάρει λιγότερες από αυτόν. Τελικά ο Δ.ντής μπορεί να αυθαιρετεί έτσι και να καταργεί πιστοποίηση και σειρά;
Είναι απαράδεκτο και πρέπει να καταγγελθεί. Μήπως μπορείς α μου πεις σε ποια ειδικότητα έγινε αυτό;
η ειδικότητα μας είναι ΠΕ 09- ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ. ΣΤΟ ΙΕΚ ΦΕΤΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ώστε έγιναν αρκετές αιτήσεις. Η συγκεκριμένη συναδελφος πήρε περισσότερες ώρες και από πιστοποιημενους αλλά και από μη πιστοποιημένους ιδιώτες με υπερδιπλάσια μόρια. Η θέση της ειναι 45 από τους συνολικά 55 που έκαναν αίτηση, το οποίο σημαίνει ότι υστερεί και σε επαγγελματική και διδακτική εμπειρία και σε πτυχία, αλλιώς δεν θα ήταν τόσο χαμηλά στον πίνακα.