0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξερει καποιος πως μπορει να καταγγελθει και που για περιπτωση που ανακαλυψα πως εχουν ανατεθει ωρες σε πτυχιουχο που ΔΕΝ βρισκεται στους πινακες και ΟΥΤΕ ειναι απο διαθεση καθηγητης για συμπληρωση ωρων;Δεν ειναι στον τομεα μου ουτε θα κερδισω κατι, αλλα χανουν καποιοι αλλοι και με εκνευριζει αυτο.
Εδώ στο δικό μου ΙΕΚ έχουν γίνει όργια. Δε ξέρω κατά πόσο συμβαίνουν αυτά και σε άλλα ΙΕΚ. Μερικά παραδείγματα:Αναθέσεις μαθημάτων σε άτομα που δεν είναι στους πίνακες, ούτε είναι σε διάθεση από τη δευτεροβάθμια καθώς δεν είναι μόνιμοι εκπαιδευτικοί.Μόνιμοι εκπαιδευτικοί παίρνουν έξτρα ώρες (όχι διάθεση), την ώρα που έχουν μάθημα στο σχολείο τοποθέτησής τους.Άτομα που στην κατάταξη είναι πιο χαμηλά παίρνουν περισσότερες ώρες από άτομα που είναι ψηλότερα.Ειδικότητες μετακινήθηκαν εκτός σχολικών εργαστηρίων σε άλλες ελειπές δομές και με μη πτυχιούχους εκπαιδευτικούς για καθαρούς πολιτικούς λόγους.Και όλα αυτά επί της θητείας του διευθυντή που ανέλαβε επί σαμαροβενιζέλων και στηρίζεται πλέον όπως φαίνεται από το συριζα.
Όλοι αυτοί πως θα υπογράψουν συμβάσεις;;;;
Γνωριζει καποιος που αναρτωνται οι αναθεσεις των μαθηματων σε ενα Δημοσιο ΙΕΚ; Που μπορω βρω ποιοι προσληφθηκαν;
Υπαρχει νομιμη διαδικασια αναθεσης ; Οι συλλογοι τι κανουν ;Ειναι διατεθιμενοι να οργανωσουν μαζικες προσφυγες ειτε για τις παρατυπες - παρανομες αναθεσεις ειτε για την κολασιμη παραλειψη των ΙΝΕΔΙ
Πουθενά.
Ούτε καν στο diavgeia; Δεν είναι παράνομο αυτό;
Ρε παιδιά οι συμβάσεις υπογράφονται όταν τελειώνει το εξάμηνο. Ποια diavgeia;Τα μαθήματα ξεκίνησαν ήδη έχουν γίνει 2 μαθηματα σε κάθε ειδικότητα.Ήδη κάποιοι κάνανε μαθήματα. Θα τους τα ακυρώσουν και θα πάρουν άλλους μετά από 10 εβδομάδες μαθημάτων;
Παλιότερα είχα κάνει καταγγελία στο ΙΚΑ ότι δουλεύαμε χωρίς συμβάσεις. Επιθεώρηση εργασίας.