0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά στο ΙΕΚ που είμαι, αν και είμαι ή ΜΟΝΗ πιστοποιημένη, έχω μόνο 3 ωρες. Ή αιτιολογία; Όλοι οι υπόλοιποι - που έχουν ως και 10 ωρες- έχουν το μεταπτυχιακό που ορίζεται στον κανονισμό των φυλακών.Έγιναν ενστάσεις και πέρσι και φέτος.Πέρσι κέρδισε το ΙΕΚ, καθώς ή απάντηση που δόθηκε από Αθηνα ήταν ότι ορθώς ακολουθήθηκε ο κανονισμός
αφού είσαι πιστοποιημένη, προηγείσαι σύμφωνα με την προκήρυξη καθώς: ‘Οι πιστοποιημένοι και εγγεγραμμένοι εκπαιδευτές στα μητρώα εκπαιδευτών ενηλίκωντου ΕΟΠΠΕΠ επιλέγονται κατά προτεραιότητα παντός άλλου’.Από την περσινή προκήρυξη το παραπάνω, αλλά και φέτος νομίζω ότι τα ίδια ισχύουν. Δυστυχώς όμως, ότι θέλουν κάνουν και όπου θέλουν μοιράζουν τις ώρες. Συνήθως, δίνουν σε όλους, μην μείνει κανείς παραπονεμένος, χωρίς να υπολογίζουν τους πίνακες.
Φίλε μου ισχύει ΜΟΝΟ Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ και όχι το προσοντολογιο ...σήμερα επικοινώνησα με τα κεντρικά των ΙΕΚ και συγκεκριμένα για το τμήμα των αρχαιοφυλακων τα μαθήματα τα δικαιούται όλα ο πρώτος ΠΕ 02 σύμφωνα με τον πινάκα κατάταξης .Μπορείς να κάνεις ένσταση. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στα κεντρικά των ΙΕΚ τηλ 2131311586.Επομένως και ο δεύτερος εκπαιδευτής των πρακτικών θα είναι ο δεύτερος από τον πινάκα κατάταξης.
Κανε ένσταση μην τους αφήνεται να κάνουν του κεφαλιού τους.
Οταν υπάρχουν αναθέσεις μπορεί κανείς να κάνει ένσταση. Όταν όμως δεν υπάρχουν, πως να τεκμηριώσεις την ένστασή σου; Για παράδειγμα, αν διαβάσει κάποιος που έχει στοιχειώδεις γνώσεις χημείας τον οδηγό σπουδών του μαθήματος "Κοσμετολογία" στο τμήμα
Δυστυχώς δεν υπάρχει προσοντολογιο ..έχεις απόλυτο δίκιο. Επικοινώνησε με τα κεντρικά να σου πουν ποιος πρέπει να κάνει το συγκεκριμένο μάθημα .Αν είναι δικό σου κανε ένσταση.
Έχω καταθέσει ένσταση σε ΙΕΚ, στον διευθυντή, για τις αναθέσεις που έκανε, οι οποίες είναι λάθος, σύμφωνα με τον οδηγό σπουδών.Από τις 12/10 που πρωτοκολληθηκε, δεν έχω λάβει ακόμα απάντηση.Δεν είναι υποχρεωμένος να μου απαντήσει γραπτώς; Οποιαδήποτε κι αν είναι η απάντηση.Την ίδια ένσταση την κοινοποιησα και στο ΙΝΕΔΙ