0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έτσι ακριβώς είναι GiorgΕίναι απίστευτοι από το ΙΝΕΔΙ
Καλησπέρα, καμμία φορολογική παράβαση απλα τα ινδεβιμ εοππεπ και οτι αλλο σχετικομε ΙΕΚ ειναι απατη οργανισμοι και οτι κανουν απατη ειναι και αυτο. Εσυ τοσα πηρες τοσα περασανε στο Ε1 μια χαρα εισαι..σε ετερο χρονο ζητα το κανονικο
Εχω μια ερωτηση για τις αποδοχες μου το 2016.Εκανα τη δηλωση μου προσφατα και ειδα οτι το ινεδιβιμ ειχε περασει καποια ποσα στο ταξισνετ.Επισης μου ηρθε μια βεβαιωση αποδοχων. Στη βεβαιωση αναγραφονται τα διπλα ακαθαριστα και τα διπλα καθαρα.Οι κρατήσεις της βεβαιωσης ομως ειναι οι μισες απο το φορο που παρακρατηθηκε που αναφερει το ταξισνετ.Σαν να ειχα δηλαδη διπλη την ιδια συμβαση, ενω στο ταξισνετ φαινονται τα κανονικα.Παραλληλα η βεβαιωση αναφερει ενα ποσο φορου που δεν μπορω να συσχετισω με διπλα ή μισα ποσα οπως στα αλλα. Εχει καποιος κατι αντιστοιχο στη δηλωση και τη βεβαιωση;
Καλό θα ήταν σε αυτό ειδικά το θέμα να επικρατεί μία κάποια στοιχειώδης σοβαρότητα.Σοβαρότητα απέναντι σε ένα Υπουργείο το οποίο (διακομματικά) το μόνο που έχει καταφέρει ειναι να παρέχει πτυχία αμάθειας σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες, να προτάσει έναν εργασιακό μεσαίωνα ειδικά στα ΙΕΚ , να θέτει σε διαπραγμάτευση την νοημοσύνη μας αλλά και να μήν λειτουργεί σύμφωνα με την καλή πίστη και τα χρηστά ήθη.Εδω δεν σου δίνει αυτα που χρωστάει θα πας εσύ να ζητήσεις παραπάνω? Το πολύ πολύ να βρεθέις κατηγορούμενος.Εχεις υπογράψει συμβαση για συγκεκριμένη αμοιβή συγκεκριμένες ώρες.Επειδή οι ασχετοι του ΙΝΕΔΙ
markosath αν διάβαζες δύο Post πιο πάνω θα έβλεπες πως και εγώ θεωρώ απίθανο κάτι τέτοιο να συμβεί (Και τις στρακαστρούκες εσύ τις έγραψες και όχι εγώ εσύ το πρότεινες αυτό 3 post πίο πάνω)!!
Οταν λέω το κανονικό εννοώ χαρτί της βεβαίωσης αποδοχών. Καταννοώ βέβαια την αγανάκτηση και δεν έχω να πώ κάτι περισσότερο. Απλα μεταξύ μας θα έλεγα οι χαμηλοί τόνοι ειναι προσόν.
το οτι ησουν σούργελο είχα μία υπόνοια τώρα ομως το απεδειξες.. μην ξανασχοληθείς με δημοσιευση μου νουμερο
Καλησπέρα σας, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Εργάζομαι σε δημόσιο ΙΕΚ και έχω αναλάβει την πρακτική άσκηση ενός τμήματος. Η διευθύντρια μου είχε αναφέρει ότι έτσι και πάρουμε εράσμους η σύμβασή μου θα επεκταθεί και για του χρόνου που θα υλοποιηθεί το εράσμους. τώρα που μας εγκρίθηκε ρωτάω αλλά δεν λαμβάνω ξεκάθαρη απάντηση. Γνωρίζει κάποιος να μου πει τι ακριβώς ισχύει;