0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν μου υποσχέθηκε τίποτα. μου είπε ότι σε περίπτωση που εγκριθεί το εράσμους ότι θα επεκταθεί η σύμβασή μας εμάς που έχουμε αναλάβει την πρακτική αλλά τώρα που εγκρίθηκε δεν έχω ξεκάθαρη απάντηση για το τι ισχύει τελικά... ισχύει ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα ή μήπως υπήρξε κάποια παρανόηση εν τέλει; αυτό αναρωτιέμαι...
Καλησπέρα σε όλους! Ερώτηση: Έχετε υπογράψει όλοι σύμβαση με ΔΙΕΚ; Εργάζομαι το τελευταίο εξάμηνο σε Διεκ και δεν εχω υπογράψει ακόμη. Είναι επειδή με πήραν δανεικό απο άλλη Περιφέρεια; Γι αυτούς ήμουν εκτός πίνακα. Να ανησυχώ;
Καλησπέρα σας,Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με τα ένσημα του ΙΚΑ; Το ΙΝΕΔΙ
Ακριβώς το ανάποδο συμβαίνει σε εμένα το ΙΝΕΔΙ
Γεια χαρά!..• Χμμμ… το ίδιο ζόρι κάθε καλοκαίρι… μα το ίδιο..• Από την άλλη , τα πράματα είν’ «απλά» , μα απαιτούν τρέξιμο.Οι Κινήσεις σου:1. Εφόσον , σε ορισμένα , τουλάχιστο Δ.ι.ε.κ. ξεκίνησαν να παραδίδουν στους Συναδέλφους υπογεγραμμένες και από το Ινεδιβίμ τις συμβάσεις και «λογικά» ως το τέλος ετούτης της βδομάδας και του Μήνα μαζί , μάλλον θα έχουν παραληφθεί οι περισσότερες… 2. … Φωτοτύπησε τη Δική σου Σύμβαση – εις , πάρε τις μαζί σου και την 1η εργάσιμη Ιούλη (Δευτέρα 03 /07ου ) πήγαινε και κατέθεσε τα αντίγραφα στον Τοπικό σου ΟΑΕΔ. 3. Εξασφαλίζεις το βασικό , ότι από εκείνη τη στιγμή κατατάσσεσαι στους Ανέργους – βγάζεις «κάρτα» , βεβαίωση δωρεάν μετακινήσεων στα Μ.Μ.Μ. και ό,τι σχετικό. 4. Παράλληλα , καταθέτεις αίτηση για Λήψη επιδόματος , από το διάστημα 30 Ιουνίου της λήξης της σύμβασης και δώθε , με την τη ρητή ευθύνη του Ινεδιβιμ να εκδώσει την ατομική σου κατάσταση Ενσήμων , Κρατήσεων και όλα τα σχετικά. Και τώρα Αρχίζουν τα δύσκολα!.. Για σειρά λόγων , το Ινεδιβίμ , πέραν του ότι καθυστερεί τις πληρωμές ενσήμων , επίσης καθυστερεί την έκδοση αυτών των Ατομικών καταστάσεων… Μάλλον η 15η Ιούλη είν’ η νωρίτερη Ημερομηνία που μπορεί να συμβεί αυτό… Μην σου πω και ντάλα Αύγουστο. Οπότε:5. Εάν μένεις Αθήνα – ευρύτερη Αττική , παίρνεις τους Δρόμους , βγαίνεις Αχαρνών και Κοκκινάκη (ελάχιστα πιο κάτω από τον ηλεκτρικό «αγ. Ελευθέριος») , καταθέτεις αίτηση στο «οικονομικό – διοικητικό» για λήψη βεβαίωσης Ενσήμων. Μιλώντας , ίσως βρεις μια άκρη , πότε θα είναι έτοιμη. Τότε πας , την παραλαμβάνεις και βουρ ξανά για ΟΑΕΔ. 5.ΙΙ. Εάν είσαι μακρυά από Αθήνα , την αίτηση την στέλνεις μέηλ ή φαξ και ζητείς να σου στείλουν σκαναρισμένες τις βεβαιώσεις. 6. Προσοχή: Στον ΟΑΕΔ , μπορεί να πέσεις σε άσχετους , να σου πουν ότι η βεβαίωση πρέπει να έχει θεώρηση από τον ΟΑΕΔ του Ινεδιβιμ. Εξήγησέ τους ψυχρά ότι Νόμοι – εγκύκλιοι κλπ. απαλλάσσουν το συγκεκριμένο εργοδότη από την υποχρέωση και να ξεστραβωθούνε τηλεφωνώντας οι ίδιοι στον ΟΑΕΔ πλατ. Αττικής που «έχει» το ινεδιβίμ. Αυτά τα μακρόσυρτα.Καλούς Δρόμους- Δρομολόγια.. καλή Δύναμη κι επιτυχία.Θ.