0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστω που μπορω να το βρω αυτο ομως υπαρχει σε καποιο φεκ καποιο εγγραφο που να αποδεικνυει σε περιπτωση λαναθασμενης καταμετρησης να μπορω να κανω ενσταση;
Για να μετρήσει ένα έτος θα πρέπει να έχεις τις ώρες που αναφέρονται σε ένα έτος. Π.Χ. Αν έχεις διδάξει στην δευτεροβάθμια για τέσσερα έτη και το πρώτο έχει 300 ώρες και στα άλλα τρία έτη έχει από 800, συνολικά δηλαδή 300+3*800=2700 ώρες, τότε θα σου καταμετρήσουν 3 έτη και όχι τέσσερα γιατί στο πρώτο έτος δεν καλύπτεις το όριο παρόλο που έχει αθροιστικά σε ώρες περισσότερες από 4*650=2600. Το ίδιο ισχύει για όλες τις βαθμίδες. Έχω το ίδιο θέμα και εγώ αλλά έτσι είναι.
Συνάδελφε δεν είναι έτσι όταν συμπληρώσεις τον απαιτούμενο αριθμό ωρών ανεξαρτήτου έτους που έγιναν τότε το αναγάγεις σε έτος μπορείς να διαβάσεις το ΦΕΚ:6. Η αναγωγή της διδακτικής πείρας του μη μόνιμουεκπαιδευτικού προσωπικού σε έτη πλήρους απασχόλη−σης γίνεται ως εξής:α) Για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση, 750 διδακτικέςώρες αντιστοιχούν σε ένα έτος πλήρους απασχόλησης.β) Για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, τα ΣχολείαΔεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.), τα φροντιστήρια ΜέσηςΕκπαίδευσης και τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών, 650 διδα−κτικές ώρες αντιστοιχούν σε ένα έτος πλήρους απα−σχόλησης.γ) Για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, 210 διδακτικές ώρεςαντιστοιχούν σε ένα έτος πλήρους απασχόλησης.δ) Για τα Ι.Ε.Κ., Κ.Ε.Κ., ΚΕ.Μ.Ε., Εργαστήρια ΕλευθέρωνΣπουδών, Κέντρα Ενδοεπιχειρησιακής Κατάρτισης ή άλ−λους φορείς μη τυπικής εκπαίδευσης, 500 διδακτικέςώρες αντιστοιχούν σε ένα έτος πλήρους απασχόλησηςhttps://edu.klimaka.gr/arxeio/nomothesia-fek/fek-2844-2012-systhma-pistopoihshs-ekpaidevtwn-enhlikwn-klimaka.pdfΣύμφωνα με όσα γράφεις αν έχεις μειωμένο ωράριο ποτέ δεν θα συμπληρώσεις έτος αρα δεν θα πάρεις μόρια ξαναδέστο λίγο και με το ΙΕΚ που καταθέτεις την Αίτηση ... δεν τα λένε πάντοτε σωστά !!!
Έχει κανείς καμιά ιδέα ως προς το πότε θα βγουν οι πίνακες κατάταξης των εκπαιδευτών; Και αν έχει σκοπό φέτος το ΙΝΕΔΙ
σήμερα ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για ωρομίσθιους σε ΔΙΕΚ. Κατέβασα ένα excel που κατατασσόμουν ανάλογα με τα μόρια μου στην ειδικότητα μου. Πώς μπορώ να δώ σε ποιό ΙΕΚ θα επιλεγώ και ποια σειρά κατάταξης έχω?