0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα, καλές τοποθετήσεις σε όλους!Θα ήθελα να μου πείτε αν έχετε αντιμετωπίσει παρόμοια περίπτωση..τα τελευταία χρόνια που καταθέτω τα χαρτιά μου για τα ιεκ στην διοικητική επαλήθευση ποτέ δεν είχα διαφορές στην μοριοδότησή μου. Φέτος όμως είδα πως στην επιμόρφωση δεν μου έχουν μετρήσει κάποιο πρόγραμμα που μέχρι τώρα μου το μοριοδοτούσαν κανονικά και εννοείται πως πληρεί όλες τις προυποθέσεις που αναφέρονται στην προκήρυξη. Να σημειώσω πως την μέρα που κατέθεσα το φάκελο μου ελέγξαν στη γραμματεία όλα τα δικαιολογητικά και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, σκέφτομαι να κάνω ένσταση, σας έχει συμβεί κατι παρόμοιο?
Καλημέρα...Είναι πιστοποιημένος ο φορέας επιμόρφωσης απο ΕΟΠΠΕΠ ; είναι και αυτό μία παράμετρος....όχι απο όπου να'ναι...(γενικώς το λέω)....Ο ΕΟΠΠΕΠ έχει φορείς τέτοιους στην ιστοσελίδα του....το ότι μοριοδοτούνταν μέχρι τώρα από τον ίδιο διευθυντή του ΙΕΚ ; και στο παρελθόν ; πέρσι τέτοια εποχή στον ίδιο διευθυντή δεν τα κατέθεσες ;
Στην ενσταση μπορεις να επισυναψεις ο,τι αρχειο θελεις...λες να επισυναψω το πιστοποιητικο επιμορφωσγς για το οποίο γινεται λογος?
Για να είναι πιο ολοκληρωμένη η ένσταση εγώ θα έλεγα να πάρεις πρώτα τηλέφωνο στο ΙΕΚ που κατέθεσες τα δικαιολογητικά σου και να ρωτήσεις για ποιο λόγο δε στο αναγνώρισαν. Έτσι θα μπορείς στην ένσταση να τεκμηριώσεις καλύτερα την απάντηση σου και καλό θα ήταν να επισυνάψεις και το πιστοποιητικό για το οποίο γίνεται λόγος.
Στους προσωρινούς πίνακες φαίνονται μόνο τα αρχικά μόρια και εκείνα της διοικητικής επαλήθευσης. Πώς μπορούμε να ξέρουμε τι προσμετρηθηκε σωστά και τι όχι;