0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλήμερα συνάδελφοι....Έχουν καθυστερήσει τα αποτελέσματα των εκπαιδευτών στα ΙΕΚ ή είναι η ιδέα μου...δεδομένου ότι τα μαθήματα ξεκινούν 2 οκτωβρίου πότε θα βγούν τα αποτελέσματα...Γνωρίζει κανείς τίποτα?
Καλησπέρα, καλά ολα αυτα που συζητητάμε εν αναμονή των τελικών πινάκων , αλλά τις κρατήσεις των εκαιδευτών ιεκ,κεκ κτλ απο 1/9 τις είδατε?ας μας διαφωτίσει κάποιος που γνωρίζει γιατι πραγματικά δεν ξέρω αν το καθαρό ωρομίσθιο θα φτάνει τελικά ουτε και για την μετακίνηση μας...
Απίστευτο παράδοξο που καταδεικνύει περίτρανα γιατί η χώρα μας έφτασε εκεί που έφτασε...Από τη μια υπάρχουν ειδικότητες στα σχολεία όπου υπάρχει έλλειψη και χρειάζονται αναπληρωτές και από την άλλη υπάρχουν ειδικότητες όπου όπου οι μόνιμοι δεν καλύπτουν το πλήρες ωράριο και διδάσκουν στα ΙΕΚ...πχ στις ξένες γλώσσες και ειδικά στα αγγλικά δεν θυμάμαι ποτέ να έχουν πάρει ωρομίσθιο...πάντα μόνιμος ήταν...το ερώτημα είναι: Γιατί προέκυψαν τόσοι υπεράριθμοι μόνιμοι στα αγγλικά;
Ο μόνος τρόπος ενημέρωσης για το ποιοι επιλέγονται να διδαξουν είναι οταν ανακοινωθουν οι προσλήψεις (ονόματα και πόσες ωρες διδασκαλιας θα εχει ο καθένας) στην διαυγεια. Σε κάποιες δομές εκπαίδευσης αν πάρει ώρες π.χ. ο δεύτερος και όχι ο πρώτος, πρέπει να υπάρχει Υ.Δ. από τον πρώτο ότι του δόθηκαν αυτές οι ώρες και δεν τις δέχτηκε, έτσι ώστε η διευθυνση να είναι καλλυμένη και η επίτροπός να εγκρινει την πληρωμη του δεύτερου. Δεν είμαι σίγουρη αν γίνεται και στα ΔΙΕΚ αυτο, αλλα ίσως καποιος ξερει περισσότερα..Η όποιος ενδιαφερεται ας ρωτήσει..Μια συμβουλη, να επισκεπτεστε τις σελλίδες του ΔΙΕΚ που σας ενδιαφερει. Κάποια εχουν βγαλει ανακοινωσεις για να επιλεξουν οι υποψηφιοι εκπαιδευτες μαθήματα, και οποιοι δεν κανουν επιλογη μενουν απ'εξω..
Συνάδελφε μπορεις να μας πεις σε ποια ιεκ αναφερεσαι?πρωτη φορα το ακουω αυτο...
αυτο που λες αναφέρεσαι στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ , οπου οι ωρες ειναι fix, πχ θα πάρεις 4 ώρες γιατι τοσες εχει η αναθεση σου, δεν αλλαξει αυτο συνήθως, οπως και για τις ΥΔ και για τα υπολοιπα που λες διαυγεια κτλπ , και για τα ονοματαΔεν ισχύαν αυτα μέχρι και περυσι στις παιδείας και δεν νομιζω να άλλαξε αυτό. Εκεί ολα παίζουν πχ, μπορει στις εβδομαδες αναθεσεων να σε πάρουν απο πολλα ιεκ και να αλλαξει ο αριθμος των ωρων που θα έχεις, γιατι γινονται αλλαγες και ακυρώσεις συνέχεια στο προγραμμα των μαθημάτων και για τουλαχιστον τις 3 πρωτες εβδομαδες.
Εννοειτια πως μου εχει τυχει κ οταν πηγα αποκει κ ειδα το ονομα μου στη δευτερη θεση κ τον τριτο κ τεταρτο να εχει παρει ωρες κ το σχολιο ηταν: θα σας πηραμε αλλα δεν θα το σηκωσατε!κι οταν ειπα οτι δεν εχω δει ποτε κληση στο κινητο μου απτον αριθμο τους νευριασαν κιολας που αμφισβητησα,τι ντροπη.