0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπερα,αν καποιος εχει μοναδικη απασχοληση τα ιεκ,δλδ εργαζεται σαν εκπαιδευτης ενηλικων αποκλειστικα,ποσες ωρες μπορει νσ παρει στο συνολο(ιεκ οαεδ,ιεκ παιδειας,ιδιωτικα ιεκ)?20ωρες?επισης τι γινεται με τις κρατησεις που τοσος λογος εχει γινει?αφορα αυτους που εχουν κ αλλη απασχοληση περα απο του εκπαιδευτη ενηλικων,δλδ για να γινω πιο σαφης...αν καποιος εργαζεται σε διεκ,ιεκ οαεδ κ ιδιωτικα ιεκ τον συμφερει?θα εκτιμουσα αν καποιος μπορουσε να εξηγησει?
Να ρωτήσω κάτι σχετικα με το ΕΦΚΑ που αναφερθηκε πιο πανω οταν λεει οτι"....Εκπαιδευτής σε ΙΕΚ που προσλαμβάνεται ως μισθωτός και παράλληλα απασχολείται και ως μισθωτός σε άλλον εργοδότη, θα καταβάλλει υπέρ ΕΦΚΑ εισφορές με τις διατάξεις του αρ. 38 του ν. 4387/2016, με τις ειδικότερες προβλέψεις περί πολλαπλής μισθωτής απασχόλησης....."σημαινει οτι πχ αν παρω εγω 5 ωρες σε ιεκ δημοσια και αλλες 5 σε ιεκ του ΟΑΕΔ όμως ή σε ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ τοτε θα υπαρχει κρατηση για ΕΦΚΑ?ή αφορα περισσότερο τους ελευθερους επαγγελματιες?(συγγνωμη αν ρωταω κτ πολυ ασχετο απλα για να ξερω αν καλουν που κ αν θα δεχτω ευχαριστω πολυ!)
Αρχίζουμε στις 16.
Νομίζω πως τα περισσότερα αρχίζουν την Τετάρτη...Εμένα πάντως με κάλεσαν προ ολίγου...