0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Την ασφάλιση την επιλέγεις εσύ αλλά αν δεν έχεις για κάποιον άλλο λόγο ΤΠΥ, δηλ. μπλοκάκι, προφανώς και συμφέρει να ασφαλιστείς με ΙΚΑ. Μπλοκάκι έχουν συνήθως όσοι είναι ελεύθεροι επαγγελματίες, είτε είσαι άνεργος είτε ήδη εργάζεσαι με ΙΚΑ, συμφέρει να εργαστείς με ΙΚΑ.
Νομίζω φέτος περισσότεροι από εμάς θα μείνουν άνεργοι λόγω των μεταλυκειακών τμημάτων. Στην πόλη μου δε θα δημιουργηθεί καινούριο τμήμα πληροφορικής επειδή δεν δανείζει το εργαστηριακό κέντρο το εργαστήριο πληροφορικής στο ΙΕΚ, επειδή θα έχουν στο λύκειο μεταλυκειακό τμήμα.Υποβάθμισαν κι άλλο τα ΙΕΚ και δεν αντέδρασε κανένας.
Και η παραίτηση από τα ΙΕΚ του υπουργειου παιδείας γίνεται άμεσα; Δεδομένου ότι όταν σε καλούν αναπληρωτή πρέπει να παρουσιαστεις σε χρόνο dt. 😛Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση!!!
Τα μεταλυκειακά τμήματα συνήθως λειτουργούν πρωί ενώ τα ΙΕΚ απόγευμα. Επίσης δεν καθορίζουν τα ΕΚ τις ειδικότητες των ΙΕΚ αλλά οι διευθυντές των ΙΕΚ. Αν θέλει ο διευθυντής να κάνει την ειδικότητα τότε μπορεί να κάνει τις εργαστηριακές ώρες σε άλλους χώρους... Εδώ πολλές φορές οι σπουδαστές μετακινούνται σε άλλους δήμους για τέτοιους λόγους... Νομίζω πως απλά έπεσες στην περίπτωση...
καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω πως υπολογίζεται η εμπειρία στην τριτοβάθμια και πως η εργασιακή εμπειρία (με ώρες ή με ημέρες)?
Όσον αφορά τις Ειδικότητες , για Έναρξη Ερχόμενου Διδακτικού Έτους 2018 Β'...Ρωτάω: Ρωτήθηκε ποτέ καμιά Συνέλευση (ΕΑΝ Έγινε...) Διδασκόντων σε Δ.ι.ε.κ. επ' αυτού;.... Ήξερε Καν΄.ενας Συνάδελφος ότι μπορούσε να βάλει Θέμα για τη Συνέχιση ...ή απο΄μείωση (εάν έκρινε) της Ειδικότητάς του;;.... Ε;Μια Άπειρη Δύναμή μας ... μπαααααα... Σιγά ΜΗΝ!..... (ΔΕΙΤΕ και το πιο πάνω Υπόμνημα - Διαμαρτυρία..).