0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
jimpapas1 εκτος το θέμα που την βγαζουν χωρις καμμια προειδοποίση ,το προβλημα ειναι πρακτικό ειναι νεκρα περιοδος αυγουστος για τα ιεκ γενικως, περυσι ετσι καναν και μετα διναν παρατάσεις γιατι δεν προλαβαιναν οι ίδιοι
Αν και την έκανα σε άλλο θέμα την ερώτηση είπα να την κάνω εδώ που μάλλον το διαβάζουν περισσότεροι: Γνωρίζει κανείς αν η διδασκαλία σε σεμινάρια ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ μπορεί να δηλωθεί στο κριτήριο 2.3, δηλαδή ως διδακτική εμπειρία σε άλλα προγράμματα μη τυπικής εκπαίδευσης, γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων και επαγγελματικής κατάρτισης, εκτός ΙΕΚ;Αν ναι, αρκεί η εκτύπωση των ωρών από το online πληροφοριακό σύστημα του ΟΑΕΔ;
Επειδή πέρσι έγινε ένα μπέρδεμα με την προϋπηρεσία, τελικά που θα πρέπει να δηλώσουμε τη διδακτική μας εμπειρία σε ιδιωτικά ΙΕΚ και ΚΔ
ωραια, ως Τεταρτη 15 Αυγουστου τα περισσοτερα ΙΕΚ ειναι κλειστα. Πεμπτη παρασκευη σιγα μην ερθει κανεις αρα πάμε για 20 Αυγούστου για να πούμε οτι ξεκινάνε να λειτουργουν. οποτε έχουμε μια βδομάδα και μια μέρα για να κανουμε κατάθεση τα δικαιολογητικά. Και περυσι είχαν την ευφάνταστη ιδεα για τις αιτήσεις μεσα στον 15 αυγουστο αλλα φέτος το τερμάτισαν. θα πάμε για παρατάσεις σίγουρα.
θαναση , οι ειδικοτητες ειναι προς έγκριση , δεν σημαινει οτι θα εγκριθούν και μετα ειναι το αν γινουν τα τμηματα , αν συμπληρωσουν το απαιτουμενο αριθμο σπουδαστών, οποτε εχουμε μέλλονσταυρο το διαβασα αυτά μακαρι να πανε ολα καλα αλλα ειμαι απαισιοδοξος
jimpapas1 εκτος το θέμα που την βγαζουν χωρις καμμια προειδοποίση ,το προβλημα ειναι πρακτικό ειναι νεκρα περιοδος αυγουστος για τα ιεκ γενικως, περυσι ετσι καναν και μετα διναν παρατάσεις γιατι δεν προλαβαιναν οι ίδιοιJimPΚ
Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Έτσι είναι, πέρσι είχα βάλει την εμπειρία μου σε ιδιωτικό ΚΔ
Δημήτρη Π. ,καλώς τον!...Έτσι είναι..... Από την άλλη αφτό έχει ένα κακό κι ένα καλό αντίκρισμα... Ι. Με την Τρέχουσα (φετινή) μοριοδότηση , δεν πανάχει ο άλλος 666.667 ώρες Διδασκαλίας , οι Μονάδες σταματούν στις 1600 - αν θυμάμαι σωστά , τώρα κουρασμέρνος , στη Διαίρεση Ωρών προς Μόρια , με Μέγιστο αριθμό στο πεδίο.ΙΙ. Από την άλλη , ας Δεχτούμε Γενναία , ότι η τρέχουσα ρύθμιση , Ευνοεί Ορθά κατά τη Γνώμη μου , τους Νέους Συναδέλφους , με Λίγη Διδακτική Προϋπηρεσία … Ενδεχομένως και Μηδενική (άντε με υφιστάμενους όρους "πιστών" - "απίστων") , καθώς έχουν να μας "ανταγωνιστούν" σε