0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σας.Μήπως θα μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος; Πως μπορώ να μετατρέψω την προϋπηρεσία της Α/θμιας σε έτη;Οι βεβαιώσεις προϋπηρεσίας είναι όλες σε μήνες!!
είναι πάρα πολύ απλό: έστω ότι η προϋπηρεσία σου είναι 4 μ και 24 ημ. Πρώτα διαιρείς τις ημέρες με το 30 ----24/30=0.8 στο παράδειγμα μας. Στην συνέχεια προσθέτεις τον δεκαδικό που έβγαλες στους μήνες σου (εδώ 4+0.8=4,8 μήνες). και στο τέλος διαιρείς το προηγούμενο αριθμό με το 12 -----> στο παράδειμα 4,8/12=0,4 έτη. Όλα τα παραπάνω φυσικά ισχύουν αν εργάζεσαι με πλήρες ωράριο.
Αν αναφέρεστε στην προκήρυξη για τα ΔΙΕΚ τότε νομίζω ότι δεν είναι πολύ ακριβής αυτός ο τρόπος καθώς ζητείται η μετατροπή από ώρες σε έτη με βάση την Υ.Α. ΓΠ/20082/2012 - ΦΕΚ 2844/
Μεχρι ποτε να εχω ετοιμα τα χαρτια να τα καταθεσω στα ιεκ και τι χαρτια χρειαζονται
Σε τι αλλα ετη θα μπορουσες να υπολογισεις την ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ προυπηρεσια?Προφανως και στρογγυλοποιεις οταν δεν γινονται δεκτα τα δεκαδικα ψηφια...σαν να απανταμε σε ερωτησεις μαθητων αισθανομαι ομως...
Για την επαγγελματική προυπηρεσία θέλει λέει βεβαίωση του ασφαλιστικού φορέα.Είχα πάει στο ΙΚΑ της περιοχής και μου είπαν πως μόνο ένσημα μπορούν να τυπώσουν και πως για αυτή τη βεβάιωση θέλουν να τους πω για ποια προκήρυξη του ΑΣΕΠ θέλω να κάνω αίτηση.Τι πορώ να κάνω;
Μπορει καποιος να απαντησει πως μετατρεπουμε μηνες κ ωρες στην Αθμια πχ;Πχ αν εχουμε 5μ και 18ημερες.Τοτε 5*100= 500ωρεςΤι κανουμε ομως οσο αφορα τις ημερες; τις πολλαπλασιαζουμε με κατι;Η ερωτηση αφορα πληρες ωραριο αλλα αν ξερει κανεις κ για μειωμενο ας απαντησει