0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
To περιοδικό Παράθυρο στην εκπαίδευση του παιδιού, στο τεύχος 74 (Μάρτιος -Απρίλιος 2012) έχει κουπόνι για τρία δωρεάν βιβλία από τις εκδόσεις Σαββάλας.Όσοι/ες μένετε Αθήνα μπορείτε να προμηθευτείτε το περιοδικό από το βιβλιοπωλείο Πολιτεία (Ασκληπιού 3) στην τιμή των 7,43 ευρώ (αντί για 9,90).
Υπάρχουν τρεις σειρές βιβλίων και διαλέγουμε ένα από κάθε σειρά.1.Διαθεματικές ενότητες α. Ηοικογένεια μου, Η γειτονιά μου, Ο τόπος που μένω β. Οι αισθήσεις, Τα συναισθήματά μου γ. Η ελιά, Το σταφύλι δ. Οι εποχές, Ο καιρός (κάθε τόμος έχει και φύλλα εργασίας)2. Μαθήματα ζωής α. Μια φιλία με αγκάθια β. Το πιο ωραίο δώρο γ. Ένα παράξενο σχολείο( η σειρά έχει ως στόχο να προάγει την κοινωνική νοημοσύνη των παιδιών)3. Μακάρι να μπορούσα...α. ...να κοιμηθώ β. ...να πιστέψω στον εαυτό μου γ. ...να διαβάσω δ. ...να χορέψωΤα βιβλία μπορείτε να τα πάρετε μέχρι 30/4/2012, το περιοδικό όμως μπορεί να εξαντληθεί νωρίτερα...Εγώ πάντως τα πήρα και δεν το μετάνιωσα!! Εκτός από την προσφορά είναι καλό και το συγκεκριμένο τεύχος του περιοδικού.
Πηρα το περιοδικο και το κουπονι αναφερει οτι μπορουμε να παραλαβουμε τα βιβλια της προσφορας απτα βιβλιοπωλεια Σαββαλας..Με εμας που δε μενουμε Αθηνα η Θεσκη ωστε να χουμε προσβαση σε βιβλιοπωλειο Σαββαλας, τι γινεται???
Παράθεση από: fwteinoula στις Μαρτίου 08, 2012, 10:06:23 pmΠηρα το περιοδικο και το κουπονι αναφερει οτι μπορουμε να παραλαβουμε τα βιβλια της προσφορας απτα βιβλιοπωλεια Σαββαλας..Με εμας που δε μενουμε Αθηνα η Θεσκη ωστε να χουμε προσβαση σε βιβλιοπωλειο Σαββαλας, τι γινεται???Έχω την εντύπωση ότι δεν μπορείς να τα πάρεις αλλιώς.
Παράθεση από: Demetroula στις Μαρτίου 08, 2012, 10:31:54 pmΠαράθεση από: fwteinoula στις Μαρτίου 08, 2012, 10:06:23 pmΠηρα το περιοδικο και το κουπονι αναφερει οτι μπορουμε να παραλαβουμε τα βιβλια της προσφορας απτα βιβλιοπωλεια Σαββαλας..Με εμας που δε μενουμε Αθηνα η Θεσκη ωστε να χουμε προσβαση σε βιβλιοπωλειο Σαββαλας, τι γινεται???Έχω την εντύπωση ότι δεν μπορείς να τα πάρεις αλλιώς.\Μεγαλη αδικια!Εμεις δεν ειμαστε εκπαιδευτικοι??Αμα ειναι να κανω 70Ε εισιτηρια αστο....
Το Σύγχρονο Νηπιαγωγείο έβγαλε, επίσης, κουπόνι για 4 βιβλία δωρεάν απο τις εκδόσεις Δίπτυχο.