0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Nα ρωτήσω κάτι; Έχω και εγώ μια σελίδα A4 που έχω γράψει διάφορα blogs με υλικό για το νηπιαγωγείο. Επειδή είναι πάρα πολλά για να μην δίνω ένα ένα link, όταν τη σκανάρω μετά πως μπορώ να τη εμφανίσω σε αυτό το topik; Πατάω το εικονίδιο "εισαγωγή σελίδας";
Μου βγάζει αυτό ......
Sunshine δεν ξέρω ούτε στα αρχεία να ανεβάσω, μπορείς να μου πεις πως γίνεται (τη διαδικασία δηλαδή και αν ανεβαίνει πολύ ευχαρίστως). Επίσης μπορείτε να δείτε στο youtube και να κατεβάσετε με το realplayer τα ανάλογα βιντεάκια που θέλετε, τη σειρά "μια φορά κι ένα καιρό ήταν... ο άνθρωπός" (δεν είναι βέβαια όλα για το επίπεδο του νηπιαγωγείου, θα κρίνετε εσείς ποιά θέλετε - τα είχα σε βιβλία όταν ήμουν μικρή) και τη σειρά " μια φορά κι ένα καιρό ήταν... η ζωή" (μιλάει για τον ανθρώπινο οργανισμό). Η τελευταία ειδικά ήταν πολύ ωραία σειρά με τον σοφό δάσκαλο με την άσπρη γενειάδα. Θυμάμαι, μας την έβαζαν στο δημοτικό και τι βλέπαμε και πιστεύω πως είναι και για παιδιά νηπιαγωγείου. Επίσης είδα ότι το youtube έχει και μύθους Αισώπου και μεταγλωττισμένα (την ιστορία του Μπαμπάρ του μικρόυ ελέφαντα και την κάτυ η κάμπια...) Αυτά τα τελευταία για τις Παρασκευές που στο ολοήμερο βάζουμε ταινία...