0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
...και ισως με τις πολλες ενστασεις , καταλαβουν επιτελους ότι δεν ειμαστε τυφλοι...
Παράθεση από: solero στις Αυγούστου 07, 2008, 09:59:24 am
Παράθεση από: catwoman2 στις Αυγούστου 07, 2008, 11:08:25 am...και ισως με τις πολλες ενστασεις , καταλαβουν επιτελους ότι δεν ειμαστε τυφλοι... ή απλως θα γεμισουν τα ταμεια τους.
Ποιες ερωτήσεις και ποιες απαντήσεις λες εσύ? Αφού δε ρώτησαν και τίποτα..Εγώ τώρα συντάσσω την ένσταση μου δε με νοιάζει αν θα βγάλω άκρη όμως δεν μπορώ να το αφήσω και έτσι..
Παράθεση από: vifo στις Αυγούστου 07, 2008, 11:39:19 amΠαράθεση από: catwoman2 στις Αυγούστου 07, 2008, 11:08:25 am...και ισως με τις πολλες ενστασεις , καταλαβουν επιτελους ότι δεν ειμαστε τυφλοι... ή απλως θα γεμισουν τα ταμεια τους.Γιατί θέλει παράβολο?Εγώ πήρα να ρωτήσω πως θα στείλω την ένσταση και μου είπαν μπορώ και μέσω φαξ και δε μου είπαν κάτι για παράβολο.
Παράθεση από: solero στις Αυγούστου 07, 2008, 11:39:46 amΠοιες ερωτήσεις και ποιες απαντήσεις λες εσύ? Αφού δε ρώτησαν και τίποτα..Εγώ τώρα συντάσσω την ένσταση μου δε με νοιάζει αν θα βγάλω άκρη όμως δεν μπορώ να το αφήσω και έτσι..συμπαθα με για την αγνοια...ειναι που οταν βλεπω προσωπικη συνεντευξη δεν κανω καν τα χαρτια μου. ( σε προκηρυξεις σαν της σιβ/ειου δε πεφτω κατω απο τα γελια..)οσο για την ενσταση καλα κανεις. εσυ κρινεις.
Παράθεση από: solero στις Αυγούστου 07, 2008, 11:41:43 amΠαράθεση από: vifo στις Αυγούστου 07, 2008, 11:39:19 amΠαράθεση από: catwoman2 στις Αυγούστου 07, 2008, 11:08:25 am...και ισως με τις πολλες ενστασεις , καταλαβουν επιτελους ότι δεν ειμαστε τυφλοι... ή απλως θα γεμισουν τα ταμεια τους.Γιατί θέλει παράβολο?Εγώ πήρα να ρωτήσω πως θα στείλω την ένσταση και μου είπαν μπορώ και μέσω φαξ και δε μου είπαν κάτι για παράβολο.δεν ξερω συγκεκριμενα. εγω οποτε εκανα ενσταση πληρωσα.
Δε θέλει παράβολο πήρα τώρα τηλ και ρώτησα..Να στείλω λες καμιά 10αριά ενστάσεις τότε? :PPPP Τζάμπα πράμα..