0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλά, μιλάς σοβαρά; το γνωρίσεις σίγουρα;;; γιατι εμένα μου είπαν άλλα(!
Παράθεση από: nm5 στις Φεβρουαρίου 10, 2009, 10:39:11 pmκαλά, μιλάς σοβαρά; το γνωρίσεις σίγουρα;;; γιατι εμένα μου είπαν άλλα(! μα η καρτα ανεργίας δε νομίζω να σου χρησιμεύσει σε τίποτα..είναι τυπική, κ ουσιαστικά άχρηστη αν δεν την ανανεώσεις..
Παράθεση από: Georgia s στις Φεβρουαρίου 10, 2009, 10:46:16 pmΠαράθεση από: nm5 στις Φεβρουαρίου 10, 2009, 10:39:11 pmκαλά, μιλάς σοβαρά; το γνωρίσεις σίγουρα;;; γιατι εμένα μου είπαν άλλα(! μα η καρτα ανεργίας δε νομίζω να σου χρησιμεύσει σε τίποτα..είναι τυπική, κ ουσιαστικά άχρηστη αν δεν την ανανεώσεις..Σωστά!Λες και αν βγάλεις,θα σου βρεί δουλειά ο ΟΑΕΔ;
Παράθεση από: walkleon στις Φεβρουαρίου 10, 2009, 10:48:12 pmΠαράθεση από: Georgia s στις Φεβρουαρίου 10, 2009, 10:46:16 pmΠαράθεση από: nm5 στις Φεβρουαρίου 10, 2009, 10:39:11 pmκαλά, μιλάς σοβαρά; το γνωρίσεις σίγουρα;;; γιατι εμένα μου είπαν άλλα(! μα η καρτα ανεργίας δε νομίζω να σου χρησιμεύσει σε τίποτα..είναι τυπική, κ ουσιαστικά άχρηστη αν δεν την ανανεώσεις..Σωστά!Λες και αν βγάλεις,θα σου βρεί δουλειά ο ΟΑΕΔ;σε προκηρύξεις θέσεων με μοριοδότηση η συνεχόμενη ανεργία (πολύ δόκιμος όρος), που αποδεικνύεται με την κάρτα ανεργίας έχει αρκετές φορές μεγάλη προσαύξηση μορίων. επίσης είναι χρήσιμη και για συμμετοχή σε επιδοτούμενα σεμινάρια σε ΚΕΚ κα.
εννοείται να την ανανεώνεις κάθε μήνα. εξ ου και ο όρος συνεχόμενη.
Παράθεση από: rozy4 στις Φεβρουαρίου 10, 2009, 11:09:47 pmεννοείται να την ανανεώνεις κάθε μήνα. εξ ου και ο όρος συνεχόμενη.α..εντάξει.. απλώς απαντήσαμε έτσι γιατί ο συνάδελφος nm5 εξέφρασε ένα ερώτημα- έκπληξη- απορία παραπάνω..
Παράθεση από: Georgia s στις Φεβρουαρίου 10, 2009, 11:11:18 pmΠαράθεση από: rozy4 στις Φεβρουαρίου 10, 2009, 11:09:47 pmεννοείται να την ανανεώνεις κάθε μήνα. εξ ου και ο όρος συνεχόμενη.α..εντάξει.. απλώς απαντήσαμε έτσι γιατί ο συνάδελφος nm5 εξέφρασε ένα ερώτημα- έκπληξη- απορία παραπάνω..υπάρχει και η συνολική ανεργία, όπου αθροίζονται οι επιμέρους περίοδοι ανεργίας αλλά δεν θυμάμαι πού μπορεί να σου είναι "χρήσιμη".
Παράθεση από: Georgia s στις Φεβρουαρίου 10, 2009, 11:23:41 pmΠαράθεση από: rozy4 στις Φεβρουαρίου 10, 2009, 11:17:07 pmΠαράθεση από: Georgia s στις Φεβρουαρίου 10, 2009, 11:11:18 pmΠαράθεση από: rozy4 στις Φεβρουαρίου 10, 2009, 11:09:47 pmεννοείται να την ανανεώνεις κάθε μήνα. εξ ου και ο όρος συνεχόμενη.α..εντάξει.. απλώς απαντήσαμε έτσι γιατί ο συνάδελφος nm5 εξέφρασε ένα ερώτημα- έκπληξη- απορία παραπάνω..υπάρχει και η συνολική ανεργία, όπου αθροίζονται οι επιμέρους περίοδοι ανεργίας αλλά δεν θυμάμαι πού μπορεί να σου είναι "χρήσιμη".μάθε rozy μάθε!!!! ένας υπάλληλος του οαεδ μου είχε πει κάτι κάποτε. πιθανώς να έχει να κάνει με μακροχρόνιους άνεργους κλπ. όποιος πάει στον οαεδ ας ρωτήσει να μάθουμε, να το καταγράψουμε για να μην το ξεχάσουμε. γιατί ου γαρ έρχεται μόνον...
Παράθεση από: rozy4 στις Φεβρουαρίου 10, 2009, 11:17:07 pmΠαράθεση από: Georgia s στις Φεβρουαρίου 10, 2009, 11:11:18 pmΠαράθεση από: rozy4 στις Φεβρουαρίου 10, 2009, 11:09:47 pmεννοείται να την ανανεώνεις κάθε μήνα. εξ ου και ο όρος συνεχόμενη.α..εντάξει.. απλώς απαντήσαμε έτσι γιατί ο συνάδελφος nm5 εξέφρασε ένα ερώτημα- έκπληξη- απορία παραπάνω..υπάρχει και η συνολική ανεργία, όπου αθροίζονται οι επιμέρους περίοδοι ανεργίας αλλά δεν θυμάμαι πού μπορεί να σου είναι "χρήσιμη".μάθε rozy μάθε!!!!
Θέλω να ρωτήσω το εξής:Είμαι ωρομίσθιος στην ΠΔΣ και μου είπαν ότι την Παρασκευή τα παιδιά θα πάνε ολοήμερη εκδρομή με το σχολείο και ότι δεν θα γραφτούν οι ώρες μου. Έχουν δίκιο ή όταν το μάθημα στη ΠΔΣ δεν γίνεται λόγω δικής μας υπαιτιότητας (εκτός από τις αργίες) πρέπει να γράφονται οι ώρες κανονικά;
Έχουν δίκιο ή όταν το μάθημα στη ΠΔΣ δεν γίνεται λόγω δικής μας υπαιτιότητας (εκτός από τις αργίες) πρέπει να γράφονται οι ώρες κανονικά;
Παράθεση από: solon29 στις Φεβρουαρίου 11, 2009, 11:49:14 pmΈχουν δίκιο ή όταν το μάθημα στη ΠΔΣ δεν γίνεται λόγω δικής μας υπαιτιότητας (εκτός από τις αργίες) πρέπει να γράφονται οι ώρες κανονικά;Υποτιθεται οτι απο φετος που εχουμε το ιδιο καθεστως με τους πρωινους ωρομισθιους, πρεπει να γραφονται κανονικα. (οπως και στις καταληψεις, που περαστηκαν κανονικα) Στη rozy4, στο ενα σχολειο περασαν τις ωρες κανονικα. Στο αλλο δεν ξερω γιατι δεν τις περασαν και γιατι το υπουργειο δεν της απαντησε οτι επρεπε να τις περασουν κανονικα.