0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Αγάπη στις Φεβρουαρίου 15, 2009, 10:46:46 pmΜα δε μιλάω για την περίπτωση που το τμήμα πάει για κόψιμο,μιλάω για δίωρα από εδώ κι από 'κει που χάνονται,με τους περιπάτους,τους βαθμούς,τους σινεμάδες κτλ.ούτε εγώ μιλάω για τα τμήματα που πάνε για κόψιμο. την εβδομάδα που δε περάστηκαν οι ώρες μας ο συντονιστής είχε 4-5 τμήματα λιγότερα. και πιθανώς λιγότερα χρήματα και αυτός.
Μα δε μιλάω για την περίπτωση που το τμήμα πάει για κόψιμο,μιλάω για δίωρα από εδώ κι από 'κει που χάνονται,με τους περιπάτους,τους βαθμούς,τους σινεμάδες κτλ.
αυτό που με ενδιαφέρει είναι να υπάρχουν σαφείς οδηγίες από το υπουργείο και να εφαρμόζονται από όλες τις δ/σεις.
για τις καταλήψεις δεν τέθηκε θέμα. ούτε για τις ημέρες εκδρομών με επιστροφή πριν τις 2. ούτε για τις ημέρες ενημέρωσης γονέων. (ίσως γιατί και στις δύο τελευταίες περιπτώσεις το μάθημα έγινε κανονικά;)
αν ούτε το σχολείο ούτε η β/θμια δεν έχει κάνει αναγγελία πρόσληψης στον οαεδ για τους ωρομίσθιους που απασχολεί τι πρόβλημα μπορεί να μας δημιουργηθεί;
Παράθεση από: rozy4 στις Φεβρουαρίου 16, 2009, 10:17:01 amγια τις καταλήψεις δεν τέθηκε θέμα. ούτε για τις ημέρες εκδρομών με επιστροφή πριν τις 2. ούτε για τις ημέρες ενημέρωσης γονέων. (ίσως γιατί και στις δύο τελευταίες περιπτώσεις το μάθημα έγινε κανονικά;)Φυσικα - οταν γινεται το μαθημα, δεν τιθεται θεμα ουτως ή αλλως.Παράθεση από: rozy4 στις Φεβρουαρίου 17, 2009, 05:26:27 pmαν ούτε το σχολείο ούτε η β/θμια δεν έχει κάνει αναγγελία πρόσληψης στον οαεδ για τους ωρομίσθιους που απασχολεί τι πρόβλημα μπορεί να μας δημιουργηθεί; Οτι φαινοταν ανεργος χωρις να ειναι (π.χ. συνεχιζε να παιρνει επιδομα ανεργιας). Αλλιως ο ωρομισθιος δεν εχει κυρωσεις.Εγω τωρα εχω μεγαλο προβλημα γιατι στο ενα σχολειο που ημουν, μετα τον πρωτο μηνα το ενα απο τα δυο τμηματα κοπηκε με τροποποιηση προγραμματος και τωρα ο σχεδιαστης μου αποκαλυψε οτι η Διευθυνση δεν του ενεκρινε το πρωτο προγραμμα αλλά μονο το τροποποιημενο, που σημαινει οτι μπορει να εχασα τις μισες απο τις ωρες που εκανα τον πρωτο μηνα! Κι αυτο θα το μαθω μονο οταν δω τα μορια στο τελος της χρονιας, να μη ρωτησω τη Διευθυνση νωριτερα μπας και μου τις περασουν. (Μα τι λεει! Ειναι ποτέ δυνατον να τις περασουν αφου δεν ενεκριναν το προγραμμα?!) Μ'αρεσει που μ'εβαλαν να υπογραψω και δευτερη συμβαση με τις μειωμενες ωρες! Μα ειναι δυνατον να μας δινουν τμηματα χωρις να εχει εγκριθει το προγραμμα?
Εγω τωρα εχω μεγαλο προβλημα γιατι στο ενα σχολειο που ημουν, μετα τον πρωτο μηνα το ενα απο τα δυο τμηματα κοπηκε με τροποποιηση προγραμματος και τωρα ο σχεδιαστης μου αποκαλυψε οτι η Διευθυνση δεν του ενεκρινε το πρωτο προγραμμα αλλά μονο το τροποποιημενο, που σημαινει οτι μπορει να εχασα τις μισες απο τις ωρες που εκανα τον πρωτο μηνα! Κι αυτο θα το μαθω μονο οταν δω τα μορια στο τελος της χρονιας, να μη ρωτησω τη Διευθυνση νωριτερα μπας και μου τις περασουν. (Μα τι λεει! Ειναι ποτέ δυνατον να τις περασουν αφου δεν ενεκριναν το προγραμμα?!) Μ'αρεσει που μ'εβαλαν να υπογραψω και δευτερη συμβαση με τις μειωμενες ωρες! Μα ειναι δυνατον να μας δινουν τμηματα χωρις να εχει εγκριθει το προγραμμα?