0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Miss Elenious στις Αυγούστου 09, 2008, 09:57:26 amΕιμαι Αγγλικου και τοσα χρονια που συναναστρεφομαι με τα δημοσια σχολεια δεν ξερω ουτε μια συναδελφο που να εχει κανει ΠΔΣ στην ειδικοτητα μας.
Ειμαι Αγγλικου και τοσα χρονια που συναναστρεφομαι με τα δημοσια σχολεια δεν ξερω ουτε μια συναδελφο που να εχει κανει ΠΔΣ στην ειδικοτητα μας.
ρε παιδια εγω να συμφωνησω ότι δεν γινετε ΠΔΣ αγγλικα, πραγμα που δεν το ηξερα διοτι περυσι ηταν η πρωτη χρονια που εκανα χαρτια και έδωσα βιογραφικο, αλλα αν οντως ηταν βυσματικη η θεση στο συγκεκριμενο μερος γιατι δεν πήραν αμεσως το βύσμα και πήραν εμενα τηλεφωνο. Διοτι αν ημουν εγω το βυσμα , οπως υπονοειται δεν θα δεχομουν ασυζητητι???
Παράθεση από: Αγάπη στις Αυγούστου 09, 2008, 01:19:26 amΝαι χρυσό μου,με καμαρώνουν αυτοί που με ξέρουν,δεν περιμένω να με καμαρώσουν 2-3 στο νετ..............Όταν θα κάνεις ως αγγλικού πδσ,έλα να μου πεις αν λέω εξυπνάδες.Αγαπη πολυ μισος δοακρινω στις απαντησεις σου ...να το κοιταξεις γιατι εχεις να κανεις με παιδια...
Ναι χρυσό μου,με καμαρώνουν αυτοί που με ξέρουν,δεν περιμένω να με καμαρώσουν 2-3 στο νετ..............Όταν θα κάνεις ως αγγλικού πδσ,έλα να μου πεις αν λέω εξυπνάδες.
Στα δυσπρόσιτα ειδικά που δεν υπάρχουν φροντιστήρια, μπορεί να δημιουργούνται τμήματα γι' αυτούς που θέλουν να περάσουν αγγλική ή γαλλική φιλολογία.
Τώρα που είμαι διορισμένη σε δυσπρόσιτο,είχαμε πδς στα γαλλικά και έκανε μια κοπέλα που ερχόταν από 450 χλμ μακριά γιατί δεν δέχτηκε άλλη!!!!!!!!!!Άρα γίνονται και θαύματα.
Παράθεση από: catwoman2 στις Αυγούστου 09, 2008, 12:19:17 pmρε παιδια εγω να συμφωνησω ότι δεν γινετε ΠΔΣ αγγλικα, πραγμα που δεν το ηξερα διοτι περυσι ηταν η πρωτη χρονια που εκανα χαρτια και έδωσα βιογραφικο, αλλα αν οντως ηταν βυσματικη η θεση στο συγκεκριμενο μερος γιατι δεν πήραν αμεσως το βύσμα και πήραν εμενα τηλεφωνο. Διοτι αν ημουν εγω το βυσμα , οπως υπονοειται δεν θα δεχομουν ασυζητητι???Γιατί να μη δεχθείς ρε κορίτσι μου?Σε χαλάει να πάρεις ένα 500 μέσα στο νερό να πας να ψωνίσεις τα μικρά σου?Όταν λες αμέσως, τι εννοείς?Σκέφτηκες το ενδεχόμενο να μην έκανε κανένας των αγγλικών αίτηση για πδσ?Εγώ δουλεύω σε περιοχές με πολλά οικονομικά προβλήματα και ποολλύς μετανάστες.Δεν έχω δει ούτε μια τέτοια περίπτωση,πδσ στα αγγλικά και θεωρώ ότι είναι σχεδόν απίθανο να συμβεί.Που να δημιουργηθεί τμήμα και πως να κρατηθεί βρε παιδιά στα αγγλικά όλη τη χρονιά?