0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μήπως ξέρει κανείς σε ποιο βοήθημα υπάρχουν οι παρακάτω ασκήσεις;1. Ένας υπάλληλος σε μια εταιρία χρηματιστηριακή μισθοδοτείται ως εξής: Στο βασικό μισθό του γίνονται κρατήσεις 10 % αλλά σε αυτόν προστίθενται τα έσοδα από τις υπερωρίες που πληρώνονται προς 15 ευρώ την ώρα και το bonus που του δίνει η εταιρία. Τα έσοδα από τις υπερωρίες φορολογούνται με 15% ενώ το bonus είναι αφορολόγητο. Να αναπτύξετε αλγόριθμο ο οποίος:α) θα διαβάζει το βασικό μισθό, τις ώρες των υπερωριών και το bonus του υπαλλήλου, καιβ) θα υπολογίζει τα μικτά χρήματα που παίρνει, τους φόρους που πληρώνει και τα χρήματα που τελικά φτάνουν στα χέρια του.2. Η ημερήσια πίεση ενός ασθενή υπολογίζεται στο νοσοκομείο ως ο μέσος όρος τριών μετρήσεων(πρωί, μεσημέρι, βράδυ). Να αναπτύξετε αλγόριθμο ο οποίος:α) Θα διαβάζει το επώνυμο του ασθενή εμφανίζοντας το μήνυμα ‘Δώσε επώνυμο', και την ημέρα που έγιναν οι μετρήσεις εμφανίζοντας το μήνυμα' Δώσε ημέρα'.β) Θα υπολογίζει την ημερήσιά του πίεση και θα την εμφανίζει μαζί με την ημέρα και το επώνυμο του ασθενή.
Φοιτήτρια είμαι, ξέρω να τα επιλύσω, απλά ο αδελφός μου είναι μαθητής και ο καθηγητής τους εβαλε αυτές τις ασκήσεις και θέλω να δω μήπως τις παίρνει από κάποιο συγκεκριμένο βοήθημα...
ο καθηγητής τους εβαλε αυτές τις ασκήσεις και θέλω να δω μήπως τις παίρνει από κάποιο συγκεκριμένο βοήθημα...
Με ποιά σειρά είναι καλύτερο να διδάξουμε τα κεφάλαια στην Ανάπτυξη εφαρμογών;Ευχαριστώ!!!