0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
By the way....εγω που εχω 16 μηνες (πραγματικη) προυπηρεσια στην πρωτοβαθμια,σε σχολεια πολης (1-2 μορια),τι μορια μεταθεσης εχω ηδη εξασφαλισει?
Αυτο ειναι πολυ καλη ερωτηση...Υπαρχει καποιος τροπος να υπολογισουμε με βαση την προυπηρεσια μας,τι μορια μεταθεσης συγκεντρωνουμε???Και αν εχουμε δουλεψει σε σχολεια πρωτοβαθμιας αλλα και δευτεροβαθμιας πως γινεται ο υπολογισμος??Μπορει να μας απαντησει καποιος γι αυτο???
Έμαθα απο τον ιστοτόπο της Δ/ιας Σάμου πως εκπαιδευτικη προϋπηρεσία σε Ν.Π Δημοσίου Δικαίου αναγνωρίζεται στο μισθολογικό κλιμάκιο.Αυτό για όσους νεοδιόριστους έχουν τέτοια προϋπηρεσία( προσωπικά έχω στα ΤΕΕ Νοσηλευτριών)καταθέσουν τα χαρτιά τους για τη μισθοδοσία τους.
επισης, οσες πε60 εχουν εργαστει σε δημοσιο ιεκ ως εκπαιδευτριες η σε δημοτικους παιδικους σταθμους να καταθεσουν την προυπηρεσια τους για αλλαγη κλιμακιου.
Υ.Γ Εξαιρετικός ο προγραμματισμός παρουσίασης και ορκωμοσίας απ τη Δ/μια Ηλείας, όπως ανακοινώθηκε στην alfavita.
Παράθεση από: imak στις Αυγούστου 13, 2008, 05:10:18 pmΈμαθα απο τον ιστοτόπο της Δ/ιας Σάμου πως εκπαιδευτικη προϋπηρεσία σε Ν.Π Δημοσίου Δικαίου αναγνωρίζεται στο μισθολογικό κλιμάκιο.Αυτό για όσους νεοδιόριστους έχουν τέτοια προϋπηρεσία( προσωπικά έχω στα ΤΕΕ Νοσηλευτριών)καταθέσουν τα χαρτιά τους για τη μισθοδοσία τους.Παράθεση από: sx στις Αυγούστου 13, 2008, 05:15:32 pmεπισης, οσες πε60 εχουν εργαστει σε δημοσιο ιεκ ως εκπαιδευτριες η σε δημοτικους παιδικους σταθμους να καταθεσουν την προυπηρεσια τους για αλλαγη κλιμακιου.Ναι. Οποιαδήποτε προϋπηρεσία στο Δημόσιο ή σε ΝΠΔΔ αναγνωρίζεται μισθολογικά. Επίσης η προϋπηρεσία σε ιδιωτικά σχολεία (όχι φροντιστήρια και ιδιωτικά ΙΕΚ).Για τη μετάθεση μετράει μόνο η εκπαιδευτική προϋπηρεσία (δημόσια και ιδιωτικά σχολεία/ΤΕΕ, δημόσια ΙΕΚ, ΑΕΙ, ΤΕΙ, δημοτικοί παιδικοί σταθμοί).Παράθεση από: imak στις Αυγούστου 13, 2008, 05:10:18 pmΥ.Γ Εξαιρετικός ο προγραμματισμός παρουσίασης και ορκωμοσίας απ τη Δ/μια Ηλείας, όπως ανακοινώθηκε στην alfavita.Όντως. Μακάρι να έκαναν το ίδιο και οι άλλες Δ/νσεις.
ioanna πως ακριβως υπολογιζονται τα μορια για μεταθεση με προυπηρεσια απο δημοσιο ιεκ και δημοτικο παιδικο σταθμο?