0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φημολογείται ότι στο μέλλον η Εκπαίδευση σιγά σιγά θα φύγει από το Υπουργείο Παιδείας και θα αναλάβει κατά τόπους η κάθε Δημαρχία. Ήδη λέει έγινε αυτό με τα νηπιαγωγεία. Και αργότερα θα γίνει και στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση με ιδιωτικά όλα τα σχολεία και πανεπιστήμια. Κατά πόσο αληθεύει αυτό;
Παιδιά τη Διαμαντοπούλου δε τη νοιάζει αν θα φύγει νύχτα ή μερα!Αν την ενδιέφερε θα είχε μαζέψει και τις δηλώσεις της!Μάλλον το πολιτικό κόστος της είναι αδιάφορο.
Παράθεση από: gatopardaki στις Δεκεμβρίου 18, 2009, 01:32:59 pmΠαιδιά τη Διαμαντοπούλου δε τη νοιάζει αν θα φύγει νύχτα ή μερα!Αν την ενδιέφερε θα είχε μαζέψει και τις δηλώσεις της!Μάλλον το πολιτικό κόστος της είναι αδιάφορο.λυπάμαι αλλά, νομίζω, ότι σε επίπεδο ευρύτερης κοινωνίας η Διαμαντοπούλου με τις δηλώσεις που κάνει έχει πολιτικό κέρδος και όχι κόστος. Το όποιο κόστος αφορά την κοινότητα των εκπαιδευτικών και μάλιστα όχι στο σύνολό της. το θέμα το χειρίζεται ιδιαίτερα έξυπνα επικοινωνιακά με αποτέλεσμα όσοι παρακαλουθούν να συμφωνούν μαζί της ότι δεν ειναι δυνατόν πχ οι μισοί εκπαιδευτικοί που έχουν διοριστεί σε ένα νησί της παραμεθορίουν να βρισκονται στην Αθήνα και να απολαμβάνουν τα όποια πλεονεκτήματα προβλέπονται για όποιον πράγματι βρίσκεται στην παραμεθόριο.
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Ο Καποδίστριας ΙΙ απειλεί τα σχολείαΣταθερός στόχος της νέας ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας παραμένει η λεγόμενη αποκέντρωση/περιφερειοποίηση της σχολικής εκπαίδευσης, με λίγα λόγια το πέρασμα των σχολείων στους δήμους. Το τελευταίο χρονικό διάστημα πληθαίνουν οι πρωτοβουλίες της νέας πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας που έρχονται ακριβώς να εξυπηρετήσουν αυτό το στόχο. Έτσι στις 5/11/2009 μετά τη συνάντηση με την ΚΕΔΚΕ η Αννα Διαμαντοπούλου δήλωσε ότι υπάρχουν «μείζονα ζητήματα που αφορούν το ρόλο των δημάρχων στη χωροθέτηση των σχολείων, στη σχολική στέγη, στη λειτουργία του σχολείου. Αυτά αφορούν τη μεγάλη διοικητική μεταρρύθμιση της χώρας στην οποία η αυτοδιοίκηση και στο χώρο της εκπαίδευσης θα πρέπει να παίξει ένα πολύ σημαντικό ρόλο».Στο Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς 2007 – 2013 (ΕΣΠΑ – Δ΄ ΚΠΑ) στον τομέα εκπαίδευση στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια
καλησπερα βρε παιδια γιατι εγω εχω την αισθηση οτι αν γινει κατι τετοιο θα ειναι μικροτερη η πορτα και μεγαλυτερα τα παραθυρα;;;;;;;; ???αυτο ειναι αξιοκρατια η εγω εχω προβλημα με τα ελληνικα μου;;
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Δεκεμβρίου 18, 2009, 02:35:23 pmκαλησπερα βρε παιδια γιατι εγω εχω την αισθηση οτι αν γινει κατι τετοιο θα ειναι μικροτερη η πορτα και μεγαλυτερα τα παραθυρα;;;;;;;; ???αυτο ειναι αξιοκρατια η εγω εχω προβλημα με τα ελληνικα μου;; ΄συμφωνώ θα ανοιχθούν μεγααααλααααα παράθυρα!