0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φημολογείται ότι στο μέλλον η Εκπαίδευση σιγά σιγά θα φύγει από το Υπουργείο Παιδείας και θα αναλάβει κατά τόπους η κάθε Δημαρχία. Ήδη λέει έγινε αυτό με τα νηπιαγωγεία. Και αργότερα θα γίνει και στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση με ιδιωτικά όλα τα σχολεία και πανεπιστήμια. Κατά πόσο αληθεύει αυτό;
Παράθεση από: Dr_Michael στις Φεβρουαρίου 26, 2006, 06:46:24 pmΦημολογείται ότι στο μέλλον η Εκπαίδευση σιγά σιγά θα φύγει από το Υπουργείο Παιδείας και θα αναλάβει κατά τόπους η κάθε Δημαρχία. Ήδη λέει έγινε αυτό με τα νηπιαγωγεία. Και αργότερα θα γίνει και στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση με ιδιωτικά όλα τα σχολεία και πανεπιστήμια. Κατά πόσο αληθεύει αυτό; Τα νηπιαγωγεία ανήκουν στην πρωτοβάθμια, από εκεί και πέρα δεν μπορώ ούτε να επιβεβαιώσω ούτε να διαψεύσω τα υπόλοιπα...
Τι σχέση έχουν οι Νομάρχες με την πληρωμή μας;
καλησπερα βρε παιδια γιατι εγω εχω την αισθηση οτι αν γινει κατι τετοιο θα ειναι μικροτερη η πορτα και μεγαλυτερα τα παραθυρα;;;;;;;; ???αυτο ειναι αξιοκρατια η εγω εχω προβλημα με τα ελληνικα μου;;
Δείτε αυτό: Επισπεύστε την πληρωμή των ωρομίσθιων εκπαιδευτικών http://www.proslipsis.gr/cmCat_treePrd.php?&cm_catid=58&cm_prdid=9111Τι σχέση έχουν οι Νομάρχες με την πληρωμή μας;
Οι φημες εχουν βαση, οπως εμαθα απο εκπροσωπο της ΠΑΣΚ, αλλά οχι δημαρχιες: οι προσληψεις θα γινονται κεντρικα απο το Υπουργειο αλλά σε επιπεδο Περιφερειας, δηλ. θα καταργηθει η οργανικη θεση. (μπορει να δουλευεις 3 χρονια σ'ενα σχολειο και την 4η χρονια να σε πανε αλλου ή να ερθει ενας νεοτερος συναδελφος και να σε "διωξει") Φυσικα, αν πει στους μονιμους για καταργηση της οργανικης, θα πιασει φωτια το συμπαν, οπότε το μετρο θα ισχυσει μονο για τους νεοτερους.
Παράθεση από: utenar στις Δεκεμβρίου 19, 2009, 05:59:44 pmΟι φημες εχουν βαση, οπως εμαθα απο εκπροσωπο της ΠΑΣΚ, αλλά οχι δημαρχιες: οι προσληψεις θα γινονται κεντρικα απο το Υπουργειο αλλά σε επιπεδο Περιφερειας, δηλ. θα καταργηθει η οργανικη θεση. (μπορει να δουλευεις 3 χρονια σ'ενα σχολειο και την 4η χρονια να σε πανε αλλου ή να ερθει ενας νεοτερος συναδελφος και να σε "διωξει") Φυσικα, αν πει στους μονιμους για καταργηση της οργανικης, θα πιασει φωτια το συμπαν, οπότε το μετρο θα ισχυσει μονο για τους νεοτερους.για ποιο λόγο είναι τόσο σημαντική η διατήρηση της οργανικής;;;;;;;;
Παράθεση από: aeee στις Δεκεμβρίου 19, 2009, 06:35:28 pmΠαράθεση από: utenar στις Δεκεμβρίου 19, 2009, 05:59:44 pmΟι φημες εχουν βαση, οπως εμαθα απο εκπροσωπο της ΠΑΣΚ, αλλά οχι δημαρχιες: οι προσληψεις θα γινονται κεντρικα απο το Υπουργειο αλλά σε επιπεδο Περιφερειας, δηλ. θα καταργηθει η οργανικη θεση. (μπορει να δουλευεις 3 χρονια σ'ενα σχολειο και την 4η χρονια να σε πανε αλλου ή να ερθει ενας νεοτερος συναδελφος και να σε "διωξει") Φυσικα, αν πει στους μονιμους για καταργηση της οργανικης, θα πιασει φωτια το συμπαν, οπότε το μετρο θα ισχυσει μονο για τους νεοτερους.για ποιο λόγο είναι τόσο σημαντική η διατήρηση της οργανικής;;;;;;;;κατάργηση της οργανικής πρακτικά σημαίνει άρση της μονιμότητας.