*

Αποστολέας Θέμα: Μεταθέσεις 2007  (Αναγνώστηκε 142280 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος stef

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Μεταθέσεις 2007
« Απάντηση #210 στις: Απριλίου 28, 2007, 03:29:46 pm »
Απο συνάδελφο που είναι στο υπουργείο και ενδιαφέρεται με διαβεβαίωσε ότι την Δευτέρα αποκλείεται να βγούν.
Λογικό, ποιος θα είναι εκεί μεταξύ 2 αργιών για τόσο σοβαρο θέμα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 08:09:18 »

Αποσυνδεδεμένος zuperman

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #211 στις: Απριλίου 28, 2007, 05:49:18 pm »
Μέχρι και το 2003 οι μεταθέσεις για λογαριασμό του ΥΠΕΠΘ γινότανε απο το ΕΑΙΤΥ (Πανεπιστήμιο Πατρών).  Με ομιλία που είχα με γνωστό μου ο οποίος  την χρονική περίοδο χειριζότανε (έτρεχε) το πρόγραμμα μου ανέφερε ότι οι μεταθέσεις είναι σίγουρα έτοιμες από την προηγούμενη Τρίτη αλλά για κάποιο λόγο δεν γίνεται η ανακοίνωση. Όσον αφορα για το ανα θα γίνουν ή όχι μεταθέσεις για ΠΕ19-20, δεν ήξερε κάτι γιατί χαθήκανε και τα "κονε"! Πάντως επαναλαμβάνω η ΛΟΓΙΚΗ λέει ότι για ΠΕ19-20 ΔΕ ΘΑ γίνουνε μεταθέσεις (ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ

Αποσυνδεδεμένος apinf

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #212 στις: Απριλίου 28, 2007, 05:59:48 pm »
σε ποιο μέρος είσαι zuperman?και για που θελεις μετάθεση?

Αποσυνδεδεμένος zuperman

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #213 στις: Απριλίου 28, 2007, 09:35:00 pm »
Στη Καρδίτσα θέλω να πάω αλλά δεν....apinf, αλλά δε το βλέπω καθόλου!
Το alfavita έχει κάποιες ατέλειες (λάθη) αν το παρακολουθείτε καιρό.
Για το λόγο αυτό σας προτείνω κάποια sites από Δευτεροβάθμιες (σε περίπτωση που δε τα γνωρίζετε), τα οποία είναι πάρα πολύ ενημερωμένα για τα θέματά μας και on time, το έχω ψαγμένο.

Φθιώτιδα: http://dide.fth.sch.gr
Δωδεκάνησα: http://dide.dod.sch.gr και ιδιαίτερα το link Σύνδεσμοι έχει την επιλογή Δελτία Τύπου (Των υπουργείων και όχι μόνο. Πιθανόν οι μεταθέσεις εκεί θα εμφανισθούν πρώτα εκεί και μετά τα χαρτιά θα σταλούν στις εφημερίδες και τον υπόλοιπο τύπο όπως το alfavita).
Ηράκλειο: http://dide.ira.sch.gr
Ξάνθη: http://dide.xan.sch.gr

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 08:09:18 »

Αποσυνδεδεμένος moon

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #214 στις: Απριλίου 29, 2007, 07:44:07 pm »
zuperman το σκεπτικό σου ως προς τους ΠΕ19-20 με βρίσκει λίγο αντίθετη.
1) Τα άτομα που έχουν μόρια δεν προέρχονται από Δ' Δωδεκανήσου Έβρου κλπ. Τα άτομα που υπηρετούν εκεί είναι βασικά νεοδιόριστοι, δλδ άντε να έχουν 12+2=14 μόρια.
2) Οι κυβερνήσεις ως μέσο "χειραγώγησης" των εκπαιδευτικών έχουν τις αποσπάσεις και όχι τις μεταθέσεις. Επειδή λοιπόν περιμένουμε εκλογές και ίσως και Οκτώβριο, το λογικό είναι να μη δώσουν πολλές μεταθέσεις αλλά αποσπάσεις.
3) Φέτος θα γίνουν μεν μεταθέσεις (πιστεύω και ελπίζω  :'( ) αλλά το πολύ δύσκολο θα είναι του χρόνου. Το σκεπτικό που κυριαρχεί όπως το συζήτησα με συνάδελφους πληροοφρικούς είναι το εξής:
π.χ εγώ βρίσκομαι σε ένα σχολείο στην επαρχία. Για να φύγω από εδώ (του χρόνου) και να πάω στην πόλη όπως θέλω, πρέπει καταρχάς να αδειάσει κάποια θέση δλδ να βγει κάποιος στη σύνταξη (κάτι τέτοιο δεν υπάρχει ακόμα στους πληροφορικούς). Άντε πες θα είμαι υπεράριθμη. Τη δική μου θέση που θα αφήσω ποιος θα την πάρει; Ας πούμε οτι θα την πάρει αυτός που έκατσε ένα χρόνο στο νησί. Και τη δική του θέση ποιος θα την πάρει; Διορισμοί δεν θα γίνουν. Και νομίζω οτι βάσει νόμου απαγορεύεται να διοριστεί αναπληρωτής για να καλύψει οργανικό κενό. Άρα, του χρόνου μεταθέσεις ΠΕ19-20 πάπαλα...
Πάντως τελευταία κυκλοφόρησε μια φήμη οτι από το 2008 και μετά θα αρχίσουν να βγαίνουν στη σύνταξη οι εκπαιδευτικοί που εργάζονται ως πληροφορικοί, οι οποίοι διορίστηκαν στις αρχές που μπήκε η ειδικότητα στα σχολεία (λόγω έλλειψης πτυχιούχων σχολών Πληροφορικής) κι ενώ είχαν άλλο πτυχίο (μαθηματικών κλπ) για να πιάσουν τις θέσεις στις πόλεις έκαναν μετάταξη. Αν ισχύει αυτό έχουμε μια ελπίδα για το μέλλον.
Μέχρι τότε, και επειδή έχουμε ξεφύγει από το θέμα που μας καίει  :( , ας περιμένουμε τις μεταθέσεις αλλιώς μετά όποιος έχει "κοινωνικά κριτήρια" (βλ. μέσο) κάνει αίτηση για απόσπαση  ;)

Αποσυνδεδεμένος tsipouro

• Νέο μέλος
  • *
  • Μην με ματιάξετε!
    • Προφίλ
« Απάντηση #215 στις: Απριλίου 29, 2007, 08:47:44 pm »
Μόλις με πήρε μια φίλη μου τηλέφωνο. Άκουσε ότι σήμερα βράδυ "ίσως διαρρεύσουν" οι μεταθέσεις στο Ίντερνετ , και ότι αύριο θα ανακοινωθούν!
Ξέρετε εσείς τίποτα? Αχ , παίζουν με τον πόνο μας...  :'(

Αποσυνδεδεμένος kos

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #216 στις: Απριλίου 29, 2007, 09:12:47 pm »
Μόλις με πήρε μια φίλη μου τηλέφωνο. Άκουσε ότι σήμερα βράδυ "ίσως διαρρεύσουν" οι μεταθέσεις στο Ίντερνετ , και ότι αύριο θα ανακοινωθούν!
Ξέρετε εσείς τίποτα? Αχ , παίζουν με τον πόνο μας...  :'(
Χωρις να εχω καμια πληροφορηση, δεν εχει ξαναγινει (και δεν ειναι και λογικο) να "διαρρευσουν" μεταθεσεις Κυριακη. Αυτο θα σημαινε ή οτι ηταν ετοιμες προς δημοσιοποιηση απο Παρασκευη (οποτε θα εβγαιναν τοτε) ή οτι καποιοι εργαστηκαν ΣΚ στο Υπουργειο και τις "εδωσαν" κυριακατικα.
Για να ανακοινωθουν Δευτερα, τι να πω, το ελπιζω...
Together we stand, divided we fall

Αποσυνδεδεμένος black21

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #217 στις: Απριλίου 29, 2007, 09:15:51 pm »
Λοιπόν, πριν από λίγο από έγκυρη πηγή.
Οι μεταθέσεις θα ανακοινωθούν ΜΑΛΛΟΝ την Παρασκευή.
Αύριο με τίποτα.

Όταν του είπα τι εννοεί μάλλον, μου είπε ότι μπορεί να πάει και μετά την Παρασκευή
(οι πληροφορίες είναι παρόμοιες με του Κάτσικα από το alfavita).

Αποσυνδεδεμένος tsipouro

• Νέο μέλος
  • *
  • Μην με ματιάξετε!
    • Προφίλ
« Απάντηση #218 στις: Απριλίου 29, 2007, 09:45:58 pm »
Από δική μου ενημέρωση , ξέρω ότι έχουν υπογραφεί και ότι είναι έτοιμες εδώ και καιρό... Απλά πέφτει το απαραίτητο "μαγείρεμα"...
Και άλλοι μου είχαν πει για σήμερα αργά το βράδυ και σίγουρα αύριο... Τι να πω... Παίζουν με την αγωνία μας. Κάθε χρόνο και χειρότερα!

Αποσυνδεδεμένος black21

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #219 στις: Απριλίου 30, 2007, 08:54:38 am »
Λοιπόν οι πληροροφίες επιβεβαιώνονται και από άλλη πηγή.
Το παρακάτω μήνυμα έφτασε σήμερα στο σχολείο:

"Συνάδελφοι,
Σύμφωνα με σημερινή(27-4-07) πληροφόρηση από το ΚΥΣΔΕ, οι μεταθέσεις δεν πρόκειται να ανακοινωθούν πριν την Παρασκευή(4-5-07), με πιθανότητα και μεγαλύτερης καθυστέρησης(να ανακοινωθούν δηλ. και μετά τις 8-5-07)

Νάστε καλά
Φιρτινίδης Χρήστος"

Ας περιμένουμε λοιπόν....

Αποσυνδεδεμένος tsipouro

• Νέο μέλος
  • *
  • Μην με ματιάξετε!
    • Προφίλ
« Απάντηση #220 στις: Απριλίου 30, 2007, 08:59:39 am »
Kαλά κρασιά...

Αποσυνδεδεμένος zuperman

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #221 στις: Απριλίου 30, 2007, 09:13:29 am »
Moon, εαν κοιτάξεις για παράδειγμα τα μόρια των καθηγητών που είναι στη Δ' Δωδεκανήσου (Θα τα βρεις στην ιστοσελίδα της αντίστοιχης Διεύθυνσης), θα δεις ότι ο μέσος όρος έχει 20 μόρια. Επειδή το έψαξα λίγο, υπάρχουν 12 άτομα τα οποία έχουν από 45-30 μόρια, τα οποία ήτανε από τα δυπρόσιτα! Στη θέση τους ποιος θα πάει? Αυτά που λες για τη σύνταξη δεν ισχύει. Οι πρώτοι μπήκανε το 1990, άρα μόνο 17 χρόνια πριν. Ο κλάδος μας για κάποια χρόνια θα έχει πρόβλημα με τις μεταθέσεις.....
Του χρόνου θα γίνουνε κάποιες μεταθέσεις γιατί θα γίνουν και διορισμοί εξαιτίας του επερχόμενου ΑΣΕΠ.

Αποσυνδεδεμένος iris

• Νέο μέλος
  • *
  • "γέλα, πουλί μου, γέλα, κι είν΄η ζωή μια τρέλλα!"
    • Προφίλ
« Απάντηση #222 στις: Απριλίου 30, 2007, 09:18:06 am »
Παιδιά,

Μόλις κατάφερα να πιάσω το Υπουργείο στο τηλέφωνο. Δυστυχώς, μου είπαν ότι τώρα πλέον η ανακοίνωση των μεταθέσεων πάει για Μάιο, χωρίς να αναφέρουν κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία πχ. αυτήν την Παρασκευή. Φυσικά, δεν μου έδωσαν κάποια εξήγηση για την καθυστέρηση, παρά μόνο ότι - και καλά -  δεν είναι έτοιμα ακόμη.
Απαξιώ να σχολιάσω... >:(

Αποσυνδεδεμένος black21

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #223 στις: Απριλίου 30, 2007, 09:42:03 am »
zuperman όσον αφορά τα μόρια Δωδεκανήσου νομίζω ότι κάνεις κάποιο λάθος (αν και λίγη σημασία έχει να δεν γίνουν καθόλου μεταθέσεις)

2 είναι οι εκπαιδευτικοί με 37 - 38 μόρια και από εκεί και πέρα είναι στην κλίμακα 25 και κάτω.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)