*

Αποστολέας Θέμα: Μεταθέσεις 2007  (Αναγνώστηκε 142223 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος City

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Definitely maybe
    • Προφίλ
Απ: Μεταθέσεις 2007
« Απάντηση #224 στις: Απριλίου 30, 2007, 09:43:22 am »
Γεια σας παιδιά!!!

Όπως και όλοι οι άλλοι περιμένω από τη Μεγάλη Εβδομάδα. Από τότε έχω δει όλα τα μηνύματα και δεν είχα γράψει κανένα γιατί όλα τα απηυδισμένα, απελπισμένα, αγχωμένα μηνύματα με εξέφραζαν απόλυτα και δεν θεωρούσα ότι είχα να προσθέσω τίποτα στη συζήτηση. Πλέον όμως έχω φτάσει στα όριά μου και θέλω κι εγώ σαν άνθρωπος να εκφραστώ γιατί ΘΑ ΣΚΑΣΩ!!!
    Την προηγούμενη εβδομάδα λοιπόν έπεισα τον εαυτό μου να σταματήσει να σκέφτεται τις μεταθέσεις και το κατάφερα νομίζω (μέρα παρά μέρα βέβαια έψαχνα στο ίντερνετ, οπότε μάλλον τελικά δεν τα κατάφερα και πολύ καλά! :P)
     Anyway, καλή τύχη σε όλους μας!!! Πάνω απ' όλα να σκεφτόμαστε θετικά!!!  ;)
Cogito ergo sum

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:28:40 »

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
« Απάντηση #225 στις: Απριλίου 30, 2007, 10:06:33 am »
Παρακολουθώ και εγώ εδώ και μέρες (πολλές μέρες) το θέμα των μεταθέσεων. Έχω αρχίσει να αγανακτώ με την καθυστέρηση αυτή. Απλά ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανένας πότε περίπου θα βγούν οι μεταθέσεις στα ΣΜΕΑ και ΚΔΑΥ α/βάθμιας. Της β/βάθμιας έχουν βγει εδώ και καιρό. Εμάς μας ξέχασαν? Ευχαριστώ
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

anna_arwen

• Επισκέπτης
« Απάντηση #226 στις: Απριλίου 30, 2007, 10:50:40 am »
Μίλησα σημερα με υπουργείο και μια ευγενέστατη κοπέλα μου είπε ότι μέχρι 10/5 ΛΟΓΙΚΑ θα βγουν, και ότι άργησαν λόγω μετακόμισης.

Αποσυνδεδεμένος iris

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • "γέλα, πουλί μου, γέλα, κι είν΄η ζωή μια τρέλλα!"
    • Προφίλ
« Απάντηση #227 στις: Απριλίου 30, 2007, 11:08:17 am »
Emmaki, απ'όσο ξέρω έχουν βγει μόνο οι μεταθέσεις α/θμιας για πειραματικά και διαπολιτισμικά. Για ΣΜΕΑ/ΚΔΑΥ δεν έχω δει κάτι.
Όσο για τις γενικές μεταθέσεις, άκουσα κι εγώ προ ολίγου από συνδικαλιστή β/θμιας ότι θα ανακοινωθούν Παρασκευή. Δικαιολογία για την καθυστέρηση; Η μετακόμιση, λέει...χμμμ :-\
Ζήσε, Μάη μου....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:28:40 »

Αποσυνδεδεμένος zuperman

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #228 στις: Απριλίου 30, 2007, 11:23:26 am »
black21, ξανακοίταξα το αρχείο και είναι 20 άτομα που έχουν από 20 μόρια και πάνω. Αν βάλεις και τα 2 προτίμησης και περιοχής καταγωγ΄ς, τότε εν δυνάμει μιλάμε για 24 μόρια (είναι πολλά). Θεωρητικά και με βάση τα παλιά μόρια, είναι μόρια που δίνουν μετάθεση στο 70% των περιοχών της Ελλάδος. Αν φύγουν αυτοί οι 20, τότε η Δ' δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της (οι υπεράριθμοι δεν είναι 20). Για να καλύψει τις ανάγκες θα πρέπει να φύγουν γύρω στα 10 άτομα. Δηλαδή από 30 μόρια και πάνω. Κάτι το οποίο σημαίνει άτομα που είναι στη στεριά, δεν μαζέυουν και σε 3 χρόνια υπηρεσίας τόσα μόρια (Φίλος μου που είναι από το 2002 αναπληρωτής και από το 2004 διορισμένος έχει 32 μόρια). Σίγουρα φιλοσοφίες λέμε μέχρι να δοθούνε στη δημοσιότητα οι βάσεις, πάντως σήμερα όπως το βλέπω αποκλείεται, Παρασκευή 04/05 και αν....Πάντως απαράδεκτοι....στο Υπουργείο.

Αποσυνδεδεμένος kos

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #229 στις: Απριλίου 30, 2007, 01:26:06 pm »
Λοιπόν, πριν από λίγο από έγκυρη πηγή.
(...)
(οι πληροφορίες είναι παρόμοιες με του Κάτσικα από το alfavita).

Αυτοαναιρεισαι φιλε μου...  ;D

(απλα αστειευομαι...  8))
Together we stand, divided we fall

Αποσυνδεδεμένος tho

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση-ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #230 στις: Απριλίου 30, 2007, 01:44:51 pm »
α μπε μπα μπλομ του κιθε μπλομ α μπε μπα μπλομ του κιθε μπλομ μπλιμ μπλομ.κοινως μια απτα ιδια+σημερα..το γνωστο παραμυθι του υπεπθ ."στο τελος της εβδομαδας σιγουρα, ισως, πιθανον"και να μου το θυμηθειτε.παλι την παρασκευη θα δινουμε κουραγιο για καλο σαββατοκυριακο.καλη βδομαδα συναδελφοι...
αντε καλη πρωταμαγια σε ολους αυριο. :D :D :D

Αποσυνδεδεμένος iris

• Νέο μέλος
  • *
  • "γέλα, πουλί μου, γέλα, κι είν΄η ζωή μια τρέλλα!"
    • Προφίλ
« Απάντηση #231 στις: Απριλίου 30, 2007, 02:19:09 pm »
Άντε, συνάδελφοι, καλή Πρωτομαγιά...Κι ας μη ξεχνάμε, "όσο ζω, ελπίζω" (ή καλύτερα, όσο ζω...περιμένω)

Αποσυνδεδεμένος argi37

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ70
    • Προφίλ
« Απάντηση #232 στις: Απριλίου 30, 2007, 03:20:45 pm »

Αποσυνδεδεμένος argi37

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ70
    • Προφίλ
« Απάντηση #233 στις: Απριλίου 30, 2007, 03:23:23 pm »

Αποσυνδεδεμένος zuperman

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #234 στις: Απριλίου 30, 2007, 04:02:02 pm »
Argi37 είναι για Πρωτοβάθμια εκπαίδευση και για τα Πειραματικά και Διαπολιτισμικά Σχολεία. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ οι κανονικές μεταθέσεις

Αποσυνδεδεμένος sophie

• Ιστορικό μέλος
  • 2009...ζώντας με την...Commedia Dell' Arte!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #235 στις: Απριλίου 30, 2007, 04:52:39 pm »
ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ: ΑΡΓΟΠΟΡΙΑ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

Σοβαρές παρενέργειες σε βασικές διαδικασίες της εκπαίδευσης δημιουργεί η μετακόμιση του υπουργείου Παιδείας στο νέο κτίριο, στο Μαρούσι.
Για την ώρα, «θύματα» της μετακόμισης είναι χιλιάδες εκπαιδευτικοί οι οποίοι αγωνιούν για τις μεταθέσεις τους, διαδικασία που αφορά συνολικά έναν τεράστιο αριθμό δασκάλων, καθηγητών και νηπιαγωγών της δημόσιας εκπαίδευσης. Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει εκνευρισμό στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι με αγωνία περιμένουν τις μεταθέσεις τους προκειμένου να κάνουν τον οικογενειακό προγραμματισμό τους.
Πέρσι οι μεταθέσεις είχαν ανακοινωθεί στις αρχές Απριλίου, ενώ για φέτος διαψεύδεται η μια ημερομηνία μετά την άλλη.
Σύμφωνα με νέες πληροφορίες από τα αρμόδια τμήματα οι μεταθέσεις οι οποίες ακόμη δεν έχουν έρθει στο ΚΥΣΔΕ και ΚΥΣΠΕ αναμένεται να ανακοινωθούν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 11/5 και το νωρίτερο μέχρι το πρώτο επταήμερο του Μάη.

Η καθυστέρηση στην ανακοίνωση των μεταθέσεων αναγκαστικά θα συμπαρασύρει και όλο το υπόλοιπο σύστημα (αποσπάσεις και διορισμούς), ενώ επιπρόσθετο κώλυμα θα προκαλέσει και το γεγονός ότι ακόμη δεν έχουν γνωστοποιηθεί και τα αποτελέσματα του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ.

http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/anak20070430e.php
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος tzina

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ07be a teacher---be a hero!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #236 στις: Απριλίου 30, 2007, 04:54:32 pm »
καλά, έχουν ξεφύγει τελείως. Εδώ ο κόσμος καίγεται και το υπουργείο κάνει μετακόμιση. Ότι και να πούμε λίγο είναι...Δεν ντρέπονται να παίζουν με τον πόνο μας. Και το κορυφαίο ποιο είναι.....εγώ φοβάμαι μην βγει καμιά μικρή λίστα με πολύ λίγους μέσα. και εκεί μετά θα ναι...μη πω....Τι μαγειρεύουν τόσο καιρό ρε παιδιά; Μα είναι δυνατόν. Λοιπόν...Καλή Πρωτομαγιά να έχουμε. Ας ξεχαστούμε και μια μέρα.. Καλή μέρα να χει να περάσουμε ευχάριστα. και από Τετάρτη πάλι γκρίνια(για μένα μιλάω πάντα).   

Αποσυνδεδεμένος selas

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #237 στις: Απριλίου 30, 2007, 05:23:32 pm »
Δεν έχει νόημα νομίζω να ασχολούμαστε πιά με ημερομηνίες και προγνωστικά. Εγώ προσωπικά έχω δηλώσει ότι σταματώ να ψάχνω σαν τη χαζή και όποιος ακούσει κάτι, να μου πει. Άλλωστε, ψάξουμε-δεν ψάξουμε ΚΑΠΟΤΕ θα βγούνε οι μεταθέσεις. Προτείνω να χαρούμε όλοι τον τελευταίο ενάμισυ μήνα στο μέρος που βρισκόμαστε σαν να είμαστε διακοπές (τώρα που έφτιαξε ο καιρός), εύχομαι μηδενικό άγχος από εδώ και πέρα και καλη Πρωτομαγιά σε όλους...

ερχεται το καλοκαίρι....:)
Ό,τι και να γίνει, χαμογέλα...:)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182685
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681