0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το εύχομαι να μη χρειάζεται κάτι περισσότερο γιατί θα το κάνω στον τόπο διαμονής μου και ποιος τρέχει στην άλλη ακρη της Ελλάδας...Σ' ευχαριστώ πολύ
Το πρωτόκολλο ορκωμοσίας και το διοριστήριο είναι το ίδιο πράγμα ή καμμία σχέση?
Παράθεση από: amalli στις Αυγούστου 25, 2008, 11:47:21 pmΤο πρωτόκολλο ορκωμοσίας και το διοριστήριο είναι το ίδιο πράγμα ή καμμία σχέση? Εμεις στο Γυμνασιο Τηνου υπογραψαμε στο πρακτικο πραξη αναληψης προυπηρεσιας το πρωτοκολλησαμε κ το κρατησαμε ως αναληψη υπηρεσιας
το θεωρουμε στο σχολειο ή στα γραφεια καθε Ιανουαριο.Κοιταξα και το δικο μου τη χρονια που διοριστηκα και οντως το θεωρησα τοτε ξανα μετα το διορισμο
Παράθεση από: resident στις Ιανουαρίου 07, 2009, 06:30:43 pmτο θεωρουμε στο σχολειο ή στα γραφεια καθε Ιανουαριο.Κοιταξα και το δικο μου τη χρονια που διοριστηκα και οντως το θεωρησα τοτε ξανα μετα το διορισμοΔηλαδή τώρα που θα το θεωρήσω, θα λέει "θεωρήθηκε για το έτος 2009-2010" ? απλά αναρωτιέμαι τι ρόλο παίζει το 2010..... αφού 1-1-2010 θα πρέπει να το ξαναθεωρήσω.