0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ασχέτως από το πώς το δίδαξες, τα θέματα μπορούν να ανταποκρίνονται και στον παλιο κ στο νέο τρόπο ή τουλάχιστον να κρύβουν το ότι ο δίδαξες αλλιώς.Αν θέλεις δώσε μου σε προσωπικο μην το meil σου, να σου στείλω ένα δείγμα που μας έδωσε ο Σύμβουλος κ θα καταλάβεις.[Μήπως θα μπορούσες να μου το στείλεις και μένα; Εγώ διδάσκω σε ΕΠΑΛ και έχω τεράστιο πρόβλημα με τη διατύπωση των θεμάτων.
Ασχέτως από το πώς το δίδαξες, τα θέματα μπορούν να ανταποκρίνονται και στον παλιο κ στο νέο τρόπο ή τουλάχιστον να κρύβουν το ότι ο δίδαξες αλλιώς.Αν θέλεις δώσε μου σε προσωπικο μην το meil σου, να σου στείλω ένα δείγμα που μας έδωσε ο Σύμβουλος κ θα καταλάβεις.
gumus,καλυτερα, δεν ανεβαζεις εδω το σχεδιο θεματων που σου εδωσε ο συμβουλος;Νομιζω ότι θα ενδιεφερε ολους για το συγκεκριμενο μαθημα,που μας εχει μπερδεψει πολυ φετος...
Παράθεση από: tiel στις Ιουνίου 01, 2012, 07:04:40 pmgumus,καλυτερα, δεν ανεβαζεις εδω το σχεδιο θεματων που σου εδωσε ο συμβουλος;Νομιζω ότι θα ενδιεφερε ολους για το συγκεκριμενο μαθημα,που μας εχει μπερδεψει πολυ φετος...Ναι αν είναι δυνατόν να το δούμε όλοι :)ευχαριστώ